Siirry sisältöön
Kun muutkin niin minäkin..!

Eli oon 14-vuotias tyttö. Oon n. 166cm (parin sentin heitolla) pitkä ja sopusuhtanen, vähän pyöree (mut siis en kuitenkaan ylipainonen tms). Ihmiset yleensä luulee mua vanhemmaks ku oon, koska mä oon vartaloni puolesta kuulemma naisellinen.

Mul on ruskeat silmät ja punertavanruskeat rikotusti leikatut hiukset ja eräänlainen sivuotsis (ei kyl ihan virallinen, mut joku sellasen tyylinen). Hiuksissa on punertavan liloja raitoja ja hiukset on yleensä vapaana. En suorista niitä, koska ne on aika suorat itsestään. Tykkään kerätä katseita pukautumisellani ja siks yleensä käytän isoveljeni vanhoja huppareita, farkkuja, kauluspaitoja ja sen sellasta. Mul on myös silmälasit.

Luonteeltani mä oon kavereiden mukaan jäärä. Mä pidän omista mielipiteistäni kiinni ja kartan massamuotia kuin ruttoa. Mä oon vähän feministinen ja osaan tarvittaessa riidellä, väitellä tai tapella. Nauran toisaalta paljon. Olisin mielummin vakavampi, mut en vaan voi itelleni mitään. Saatan heittää jonkun kommentin, mille ihmiset nauraa, vaikka en olis tarkottanut sitä hauskaks. Keskiarvo joulutokarissa oli 8,6 eli kai ihan hyvä.

Jotkut on sanonu mua musikaaliseks, mut en yhtään tiedä pitääkö se paikkaansa. Käyn soittotunneilla, ja oon musiikkiluokalla. Unelmoin näyttelijän tai laulajan urasta.

Lempimusiikkia on oikeestaan laidasta laitaan, mutta päämusalajit on rap ja rock.

Mitäs mieltä olette? Yritin kertoa mahd. monipuolisen kuvan itestäni, mut en tiedä onnistuinko :D

emt

emt en tiiä päätä ite

!!

hyvä ettet ooo mitää massaa!!! meidä ikäset alkaa olla tosi ärsytttävii ku kaikki näyttää iha samalt!! ite en kyl feministisyydest tajuu, ku jos joka sit kuitenki päättää olla horo, nii se o niitten oma asia.

Jaa-a

No tuon perusteella ainkain vaikutat todella mukavalta ja kiinnostavalta tyypiltä, mutta eihän sitä tiedä ennen kuin itse tapaa.

FinXynL

Hmm sinulla vissiin tulinen luonne vaivai? =D

Vastaa aiheeseen: Mitäs mieltä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top