Siirry sisältöön
kysyjä

Miten ilmaisisin tytölle, että pidän hänestä epäsuorasti.
Tykkään yhdestä tytöstä (olen poika), olemme ”puolikavereita”/luokkakavereita ja haluasin ilmaista tälle tytölle kiitymyksen. helppiä kiitos :3

Eva

Sanot vaan ihan suoraan. Kaikki epäsuora vaan herättää ihmetystä. Mut jos haluut ilmasta asian epäsuorasti niin koeta pyrkii sen tytön lähelle ja jutteleen jostain. Sit ihan katot sitä silmiin, ja muutenki kattelet sitä, niin että se huomaa. Etkä käännä katsetta heti pois. Muistat sitä joulun tai ystävän päivän, nimppareina tai ku koulut loppuu. Tarjoot apuus tunnil ja hymyilet sille paljon. Ajat moikkaamaan sitä aina käytävällä ja näin. Ja sit voisit vaikka yrittää jotenki koskee siihen keskustelun tms. Ohessa. Mut ei mitään armotonta hiplausta 24/7, silleen vaan ohi mennen. Ja jos rupeet tekee jotain(esim. Mennä sen lähelle tai ”tuijottaa” sitä) nii sit teet sitä myös joka päivä, sillä se on vaan outoo jos vaan aina silloin tällöin(nimim. Kokemusta on). Ja sit kattelet miten se tyttö suhtautuu. Mut kyllä suosittelisin et sanot ihan suoraan ja pyydät sitä vaik leffaan. Sithän se tietää ja saat ihan selvän kyllä/ei vastauksen. Tsemppiä, ja toivotta vasti tästä oli ees jotain apuu… :)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Ihan ekaks, HYMYILE! :) Ja muista katsoa silmiin. Muita ”epäsuoria ilamisuja” voisi olla vaikka vaan hänen lähelleen hakeutuminen, jutteleminen (ole kiinnostunut hänen asioista, mielipiteistä ja elämästään jutellessa), tai sitten jso hänellä on kuvia netissä niin kehu niitä (esim. tykkää fb:ssä, kommentoi galtsussa..)

Jos haluat varmasti jonkun vastauksen, mistä voisit saada tietää mitä hän sinusta ajattelee, kysy häneltä esimerkiksi koneella tai ihan face to face, mitä hän sinusta ajattelee. Silloin hän varmasti jo tietää että sinua kiinnostaa, muttei sinun tarvitse sitä suoraan sanoa. Toinen vähän samanlainen olsii vaikka jonkun pienen lahjan antaminen.

Tässä muutama esimerkki, käytä vaan mielikuvitusta! :) Tsemppiä!

-Sartsu

*viestin kirjoittaja*

Eli oon saanut siihen tyttöön jo läheisemmät välit ja aletaan olla jo ”kaveri tasolla” :D
haluasin nyt vain keksiä jonkun hyvän tavan pyytää tätä tyttöä vaikka jäätelölle [minä tietysti maksan :D herras miehenä]
tai uimaan kun kesäkin on jo tullut
mutta en keksi oikeita sanoja :/
helppiä :D

Nimetön

Hei!

Vaikka sinusta tuntuisi, ettet halua aiheuttaa äidillesi pahaa oloa, sinun kannattaa puhua hänelle tilanteestasi. Se on rehellistä myös äitiäsi kohtaan, ja näin hänkin tietäisi, miltä sinusta oikeasti tuntuu. Toisen ihmisen pahaa oloa on joskus vaikea huomata, jos siitä ei ensin itse kerro. Voit kertoa hänelle sopivalta tuntuvassa tilanteessa ja aloittaa ihan pienestä, kuten ”mun on pitänyt jo pidempään kertoa yks juttu” tai jos puhuminen tuntuu todella vaikealta, voit kirjoittaa vaikka kirjeen tai sähköpostin. Voit jutella psykologillesi kaikista näistä asioista ja kysyä häneltä, mitä voit tehdä yksin ollessasi. Älä ikinä vahingoita itseäsi missään tilanteessa. Sä pääset vielä pahasta olostasi yli.

Voitko purkaa pahaa oloasi luovasti, esim. kirjoittamalla, piirtämällä, lukemalla tai musiikin avulla? Joillakin auttaa liikunta ja toisilla rauhoittuminen. Voit aina soittaa Lasten- ja nuorten puhelimeen tai kirjoittaa kirjepalveluun, ilmaiseksi. Älä luovuta vaan jatka eteenpäin. Oot kaunis ja arvokas ihminen joka ansaitsee parempaa =)

Tsemppiä ja halaus!

Vastaa aiheeseen: Miten?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top