Siirry sisältöön
Minä vaan

Yritän kerätä muutaman satasen kokoon, koska säästän rahaa fursuitin tekoon tarvittaviin materiaaleihin (pelkästä vaahtomuovista ja karvakankaasta tulee jo yli satanen) ja välineisiin, mutta en tiiä, mikä olis paras tapa ansaita sitä. Oon ajatellut viikonlopputyötä, mutta tosi moneen pitää olla 16 v, enkä omista vielä ajokorttiakaan ja asun maalla (ajokortinhankintaprosessi käynnissä kumminkin) Vanhemmat ei maksa kotitöistä sun muista rahaa, joten se on pois vaihtoehdoista.
Haluaisin saada rahat viimeistään tämän vuoden loppuun mennessä kokoon, joten ei välttämättä täydy pystyä saada edes satasta kuussa, vaikka hyvä olisikin. Onko kellään vinkkejä, miten saisi hankittua rahaa tai mitkä yritykset palkkaa 15-vuotiaita viikonlopputöihin? Arvostaisin kovasti vinkkejä ja neuvoja!

Lilja, verkk@ri

Moikka!

Kiinnostaisiko sinua esimerkiksi mustikoiden poimiminen? Myymällä niitä saatat ansaita hyvinkin. :)

-Lilja, verkk@ri

Q

Käytiin ite kavereitten kaa keräämässä mustikoita ja lakkoja! Suosittelen🙂 saatiin 10€ kilosta!

16v tyttö

Googlaileppa tota kevytyrittäjyyttä. Periaatteessa myyt jotain palvelua laskutuspalvelun kautta. Se on ihan ensimmäinen joka tulee mieleen.

Tässä olen liiketalouden oppilas ja näistä tavoista just puhutaan kursseilla. Kevytyrittäjyys ei siis ole aio tapa saada hyvin rahaa ”työmäisesti”. Alaikäsenä on paljon vaikeempi saada hommia ja rahaa, varsinkin kun on toi korona. Jos on mahdollista ni tee hanttihommii, esimerkiks koirien ulkoilutusta. Ikkunoidenkin pesu vois olla ok ja puutarha jutut.

Pääasia on, et jos teet jotai hommii rahan eestä, niin vaikka kuinka ottais päähän, nii anna hyvää ”asiakaspalvelua” niin sua ehkä suositellaan muillekkin ihmisille ja sit saat paljon enemmän rahaa.

Kun kerran maalla asut, niin onko sun oloihin nähden nurmikon ajo järkevää? Jos perheelläs olis oma leikkuukone, niin saisit helposti tehtyy rahaa ja ainoot kulut siinä olis polttoaine.

Ja jos aiot tehdä sen fursuitin ite, ni voisit tehdä jotai vaatehommia. Käsitöit tai vatteiden korjaustöitä.
Jos mahdollista, niin voisin auttaa jotai lasta opiskeluissa jos olis semmonen tarve? Ei varmaan löydy ketään joka apua tarttis, mut yritän täs keksii sulle näin ideoit.

Sitte on et kattelet duunitorii ja muit paikkoi jos olis TET-tyyppisiä ja kesätyön kaltasii paikkoi josta maksettaiski iha rahnaa. Jos sat auton ja kortit, niin helpottuu sellasen hankkiminen huomattavasti. Koita pääsekkö hyllyttän lähikauppaan.

Veikkaisin et noi kaikki marjanpoiminta paikat saattaa olla jo kaikki täynnä ja ei tässä kohta enää mitään kasvatettavaakaan ole (jos talvi tulis sillee ku kuuluiski).

Vastaa aiheeseen: Miten ansaita rahaa 15 vuotiaana?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top