Siirry sisältöön
Ihminen🏳️‍🌈

Olen 12v muunsukupuolinen lesbo ja koen homophoobia todella usein. Useimmiten se on luokkalaisiltani tai kun kävelen yksin kadulla sellasen tigerin pride kassin kanssa ja jotku Idiootti huutelee jotain ”homo!” ”hyi *** kato tota homoo” tai jotain tollast. Mut tavallaan oon myös onnekas koska mun perhe ei ole homophoobinen. Tiedän että tulen kokemaan homophoobiaa koko elämäni ja se arsyttää mut myös pelottaa enkä tiedä mitä tehdä. Jos olet ihminen joka kiusaa toisia niiden seksuaalisen suuntautumisen takia pls lopeta se, et oikeesti ymmärrä kuin paljon se sattuu.

❤️

voi ei, ihan kauheeta :/ että ihmiset osaa olla typeriä ja ajattelemattomia! 😤 älä välitä niistä, pääasia on et jos koet et oot lesbo, nii uskallat olla lesbo! ja rohkeeta on osottaa se, se on kunnia asia osata ja uskaltaa olla erilaine ku muut! tsemmpiä!

joku jonne

On hirveetä et jo noin nuorena joutuu kokeen sellasta paskaa ku homofoobia. Pidä pää pystyssä kulta, vika on niissä ihmisissä jotka huutelee tollasta, ei sussa.

Le Potat >:)

Homofobia on vieläkin harmillisen yleistä. Oma tapa on ollut vaan yrittää olla kiinnittämättä niihin huomiota. Toki aina kannattaa mennä kertomaan vaikka koulussa jollekin turvalliselle aikuiselle varsinkin jos kiusaaminen tapahtuu kouluaikana. Kannattaa vaan jatkaa itsenään olemista ja jos muita häiritsee sun olemus ni antaa sen olla niiden ongelma.

Vastaa aiheeseen: Miten elää homophoobian kanssa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top