Siirry sisältöön
Kisu-u

Millaisia flirtti-keinoja käytätte?
Entä minkä ootte todennut tehokkaimmaksi?

Kiitos<3

tyttö

No tytön mielipide: Itse olen bi ja siis tykkää pojista että tytöistä. Asia riippuu tunnetko kyseisen henkilön, jota haluaisit pyytää treffeille vai haluatko tutustua johonkuhun uuteen. Jo tunnet hänet mene juttelemaan ja katso synkkaako teillä. Voisit kehua tyttöä kauniiksi tai jos kyseessä on poika sano häntä söpöksi tai todella mukavasi. Jos henkilö pitää sanomastasi eikä pidä sitä mitenkään häiritsevänä voit ehdottaa, että menisitte vaikka heseen kahdestaan. En suosittele tätä noin nopeasti jos et oikein tunne henkilöä.

hehe

no jos istutaan esim mun poikakaverin kaa vierekkäi jossai ni otan sillee vaa sen käestä kii ja isken ssilmää :–D sitte joskus vaa meen sen luo ja sanon että anna hali tai anna pusu. tai sit ite pussaan/halaan. varsinaisia ”flirttailukeinoja” noi ei oo mut jotai tollasii kummiski. jjjaaa onha sitä vaikka mitä muutaki mut nuo nyt mm.

santeri

No hiukka kaksmielisesti esim jos on kylmä ”ei molekyylit pääse liikkumaan” tai jotain sinnepäin

plööplöö

Tytöille: Kehua heidän ulkonäköään, sanoa kuinka ihania ihmisiä ne on(kehua siis persoonallisuutta). Ja se on kova juttu, että osoittaa huomaavansa pienen asian, joka on erillälailla tytössä. Kuten jos tyttö on värjännyt hiukset, pitää heti kehua, kuinka se sopii hänelle. Tietenkin halaamiset ja hyvänä ystävänä olo myöskin!
Pojille: Niiden ulkonäköäkin pitää kehua! Vaikka sanotaan, että tytöt kärsii eniten ulkonäköongelmista, ei se silti meinaa sitä, etteikö pojatki mieti ulkonäköään! Elikä heidän miehisyyttään ja lihaksikuuttakin pitää leperrellä. :D Pojat on sinänsä helppoja: Jos tyttö vaikka kehuu pojan värittämistaitoa, sekin saa jo pojan sukat pyörimään! :D

Määääääääääää, sanoo Lammas.(:

Ite oon likka ja sulin heti, kun yks tyyppi sano jotakin, että ”Ollaan tunnettu vasta vajaa puol tuntii, mut oot silti tosi mukava” tai jotakin toooosi söpöö, kehuu tmv.. :D
”Mennääks meille vai teille?”
”Pannaanko nyt vai heti?”
”Sun vaatteet näyttää hyvältä, mut ne näyttäis paremmalta mun sängyn vieres”
”Kivat takataskut”
:DD

J3H

”Kerro minulle jotain sinusta, mitä muut ei tiedä.”

tyttönen

No, jos kyseessä on sellanen melkein tuntematon ihminen. siis tavallaan tunnet, mutta et vielä kovin hyvin.. hae katsekontaktia ja hymyile. sellainen kaunis ja viettelevä. toimii aina!

flirttailen näin!

mä yleensä hymyilen ja katon poikaa silmii kannattaa kokeilla (mulla se toimii)

Vastaa aiheeseen: MITEN FLIRTTAILETTE?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top