Siirry sisältöön
👏

Eli siis mulla on tämmönen situationship tän yhen pojan kaa ja hän tykkää musta PALJON enemmän kuin mä hänestä. En ees tiiä miks en tykkää hänestä, koska meillä on hirveesti yhteistä ja hän on kiva ja hyvän näkönen ja yhes bändis kitaristina.

Hän taas on ihan hulluna muhun, ja anto esim kukkii ja haluis koko ajan olla meillä.

Hankalaa tästä tekee viel se että mä tein aloitteen ku kerroin sille mun tunteista ja siitä on joku viikko. Hän on myös mun luokalla.

Osaisko joku auttaa ja kertoo miten voin sanoo hänelle että en haluu olla enempää ku ystävii (jos sitäkään)

Joku

Ole kohtelias. Voit myös sanoa, että on mukava tietää, että joku on ihastunut, mutta itsellä ei valitettavasti samanlaisia tunteita ole.

Joku random

Mitä tarkottaa freensoonaa?

Koi <3

Hei!!
Mut itteni friendzonattiin tosi just äsken ja ehkä se että kerron miten se henkilö teki sen vois auttaa. (kaikille, jotka ei tiedä friendzonaaminen on sitä ku sanotaan jollekin että pitää siitä vaan kaverina)

Elikkä ensiksi se aloitti kunnon selityksel ja kerto miten se on päätynyt siihen että ei tykkää musta romanttisesti. Se kuitenki piti huolen että se ei mitenkään ollu epäkunnioittavaa ja sano kunnioittavansa mua tän takki yms. Sen lisäks se varmisti, että tiiän meidän kuitenki voivan olla kavereita. Ja sano tän kaiken tosi suoraan, jotta se kaikki meni varmasti perille.

Ainaki omasta mielestä se oli tosi ystävällinen ja mukava tapa friendzonaa ja meidän välit on ollu sen jälkee täysin okei. (Ollaan sen Kaa rinnakkaisluokil nii oisin huomannut jos ei olis)

Kannattaa ehkä myös sanoo, ett jatkuva kukkien Tuominen halu hengailla yms on kivasti tehty ja sillee mutta välil vähä liikaa ja saattasit haluta omaa tilaa (sellasen k ääni sityksen ainaki sain sun kirjoituksesta).

Toivotan paljon onnea sulle ja toivottavasti kaikki menee sulle parhaimmalla mahdollisella tavalla <3

Vastaa aiheeseen: Miten friendzonaan äijjän? (Vinkkei kiitos!)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top