Siirry sisältöön
K [Nimimerkki muutettu]

oon kohta 15v tyttö ja en vaan ymmärrä mistä tyypit löytää ihania jätkiä!? siis mun koulussa on vaan jotain nuuskan käyttäjiä ja ärsyttäviä tyyppejä, ihan vaan muutama yhtään mukava ja kivalta vaikuttava hyvännäkönen jätkä. neki on tietty varattu..
omasta mielestä itsessäni ei oo silleen mitään vikaa, 160cm, hoikka, rakastan eläimiä ja mulla on koira, lenkkeilen, harrastan cheerleadingia, oon toosi mukava ja luotettava ja en oo mistään rumimmasta päästä… mutta ei.
kukaan ei tunnu huomaavan mua, oon meidän koulun mun ikäsistä varmaan suosituimpien tyyppien kaveri, mutta en yhtään pick me tai ärsyttävä, en oo ite yhtään suosittu. ihastun aika nopeesti, mutta kukaan ei tunnu tykkäävän musta sillä tavalla? mun elämän suurin asia ois saada eka poikaystävä, ja varmasti se olis eka askel aikuistumiseen oikeesti. kertokaa mistä löydätte jätkiä! netistä? harrastuksista? koulusta? riparilta? pls kertokaa kaikki😫

15v poika

En kyl paljoo osaa auttaa koska samaa ongelmaa, mutta alko kyllä kiinnostamaan että voisit olla hyväki tyttöystävä mulle.

LukioPoika05

Pakko sanoa, että harrastukset ja koulu taitavat olla parhaita tapoja saada kavereita, jätkiä taikka ystäviä.

Oon kuullut myös joidenkin käyttävän Yubo -nimistä sovellusta löytääkseen niin jätkiä kuin mimmejä. Jos oot siis varma että haluat netissä löytää jätkiä, suosittelen tätä

15v poika

Moi. Oon 15v poika ja mulki on kans ollu samanlaisii tilanteit muijien kaa. Kaikkee hyvää sulle!🤗

NuppuNappi

En oo mäkään kyl löytänyt, johtuu ehkä siitä etten uskalla ihastua, koska traumat: Menetin mun ihastuksen ku se ja sen perhe muutti.

Eli juu. Onnee et löydät jonku!

Tyttö04

Moi :)!

Mulla oli ihan samanlainen tilanne ku olin ite 15! Poikaystävän löytäminen on ”teikäläisten iässä” aika tärkeetä, mutta ite opin että poikaystävää ei löydä jos väkisin kahlaa sitä miljoonien kalojen merta, vaan ottaa vaikka hetkeks tauon ja kattoo sitten uudelleen.

Nykyään oon 17 ja kohta ollu 2 vuotta suhteessa. 9lk keväällä tutustuin poikaystävääni nimenomaan @lukioPoika05 mainitseman Yubon kautta. Kaukosuhde tosin meillä, mutta erittäin toimiva! Sitä ei kannata pelätä, vaikka se hurjalta saattaa tuntuakin. Rahaa siinä kyllä menee, mutta se on sitäkin palkitsevampaa!

🪐

Eihän teil viel minnekää oo kiire ja sinä joka tän keskuTelun alotit nii tunnut olevan ehkä hieman ylimieline voisiko se olla syy

moi! sulla ei oo vielä mikään kiire! käytä mieluummin aikasi juttuihin mitä tykkäät tehä ja kehitä itteäs kuin että yrittäisit saada poikaystävää etsimällä. semmonen kiva tyyppi tulee vastaan sit kun on sen aika! arvosta itteäs ja ota aikaa ittelles <3

Mm

Ei sitä välttämättä huomaa jätkistä ku ne on ihastuneita et kannattaa viestittää omasta kiinnostuksesta niille, esim. mennä juttelee snäpis. Ja monet myös saattaa kiinnostua susta ku huomaa et sä oot kiinnostunu niistä. Eli rohkeasti vaa juttelee snäpis tai livenä nii voi löytää kivoja jätkiä. Ja kannattaa jutella monille tyypeille, myös sellasille jotka ei välttämättä vaikuta just sun tyypiltä, koska silleen löytää paljon helpommin jätkän, ku kaikki ei näytä ulospäin sellasilta ku ne on sisäpuolelta.

Pystyn samaistumaan

Mä oon miettinyt tota asiaa viimeisen vuoden. Mikä poikien ongelma on, voi olla ongelma mussakin, mä en ymmärrä miksen saa poikaystävää, joku vois kertoo et mikä on ongelma.

Vastaa aiheeseen: miten ihmeessä kaikki löytää poikia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top