miten ihmeessä kaikki löytää poikia?

K [Nimimerkki muutettu]

oon kohta 15v tyttö ja en vaan ymmärrä mistä tyypit löytää ihania jätkiä!? siis mun koulussa on vaan jotain nuuskan käyttäjiä ja ärsyttäviä tyyppejä, ihan vaan muutama yhtään mukava ja kivalta vaikuttava hyvännäkönen jätkä. neki on tietty varattu..
omasta mielestä itsessäni ei oo silleen mitään vikaa, 160cm, hoikka, rakastan eläimiä ja mulla on koira, lenkkeilen, harrastan cheerleadingia, oon toosi mukava ja luotettava ja en oo mistään rumimmasta päästä… mutta ei.
kukaan ei tunnu huomaavan mua, oon meidän koulun mun ikäsistä varmaan suosituimpien tyyppien kaveri, mutta en yhtään pick me tai ärsyttävä, en oo ite yhtään suosittu. ihastun aika nopeesti, mutta kukaan ei tunnu tykkäävän musta sillä tavalla? mun elämän suurin asia ois saada eka poikaystävä, ja varmasti se olis eka askel aikuistumiseen oikeesti. kertokaa mistä löydätte jätkiä! netistä? harrastuksista? koulusta? riparilta? pls kertokaa kaikki😫

15v poika

En kyl paljoo osaa auttaa koska samaa ongelmaa, mutta alko kyllä kiinnostamaan että voisit olla hyväki tyttöystävä mulle.

LukioPoika05

Pakko sanoa, että harrastukset ja koulu taitavat olla parhaita tapoja saada kavereita, jätkiä taikka ystäviä.

Oon kuullut myös joidenkin käyttävän Yubo -nimistä sovellusta löytääkseen niin jätkiä kuin mimmejä. Jos oot siis varma että haluat netissä löytää jätkiä, suosittelen tätä

Vastaa aiheeseen: miten ihmeessä kaikki löytää poikia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.