Siirry sisältöön
Hermostunutt

Kun mulla on siis ollu jo pari sellasta hammasta, et ne ei vaa lähe ja on jollain ikenen palalla kiinni. Toisen niistä sain leikkaamalla irti, mut toisessa se sattuu ja sit ku oon yrittäny joskus nii oon osunu ikeneen ja sit on ollu sen jälkeen vähä verinen wc. En oikein osaa repästä kun sen hampaan sisällä on sitä samaa ikenen palaa, joten tuntuu koko poskessa kun vedän. Oisko teil jotain vinkkejä et miten sen sais pois ku sen alta tulee jo toista hammasta? Pls auttakaa!

Vasta 13

Ilmota hamppikseen, nitkuttele sitä ja sit sillee ku se on kuiva esim WC paperilla otat siit kiinni ja vedät tai pyydät jotain sun sukulaista tai tuttua repäseen sen ja huudat vaikka kurkku suorana jos käy kipeää mun pappa irtoa aina multa hampaan pois jos se heilu :)

Kata, verkk@ri

Moi!

En suosittele kauheesti itse yrittää irrottaa sitä. Yleensä ne vaan lähtee ihan itsestään kun lähtee, ei niitä repiä kannata :) jos kovasti vaivaa niin hammaslääkärille vaan aikaa!

PikkuMyy

Ite olen vähän surullinen, kun kaikki maitohampaani olen jo irroitellut ja enää ei ole mitään irroitettavaa.

Mulla oli pakko mielle irrottaa hampaita (kun ne alkoi vähänkin heilumaan) ja jonakin iltana saatoin irroittaa kaksikin hammasta.
Itse siis heilutin niitä sen verran esin, että saan sormeni laitettua hampaan alle ja sitten se olikin enää vain toisesta reunasta kiinni ja repaisin irti. Tietenkin siittä verta tuli ja purin koloissa aina paperi könttiä (ja se yökkäytti).
Luulen, että voisit saada sen itsekkin irti ilman hammaslääkäriä! :)

Miltsi

No itselläni nyt heiluu hammas enkä saa sitä irrotettua, ja kohta alla oleva hammas on jo kasvanut, sattuu niin helkutisti että vaan itken koko aika eikä ole vieläkään irronnut. Hei olisiko teillä vinkkejä koska tarviin apua ja paljon😱🤧

🤗

Moikka ! 🤗

Kokeile pöyrittää hammasta.

Ymmärrän, että tilanne tuntuu kurjalta.

Tsemppiä ! 🤗

Pöö

Mullakin heiluu hammas ja tekisi vaan mieli irrottaa se mutta kun sattuu älyttömästi. Itse aina pyörittelen sitä ja sit repäsen mutta nyt se on jostain kiinni niin en voi repäistä sitä.

Moi

Itellä heiluu alahammas se on jostain sivusta kiinni en uskalla antaa isin ottaa pois niin saisinko vinkkejä?

Iigor

Särkee nii helvetisti hampaaseen ku heiluu että lähtee taju kohta, millä saa helposti irti

:)

Moi!

Ite aina yritän pyöritellä sitä ja heilutella, niin kylä se sitten lopulta lähtee. :)

Kannattaa yrittää pyörittää sitä ensin toiseen suuntaan, ja sit toiseen.

Toivottavasti autoin edes vähän. :)

Tattis

Kannattaa heiluttaa sitä ja sit repästä se mut jos se ei lähe pese hampaat

Tyttö

Ite en oo juuri ollenkaan uskaltanut yrittää repiä hammasta irti. En ees heilutella. Yleensä ne on vaan yhtäkkiä tipahtanu ko heiluu tarpeeks. Kerran hammaslääkäri irrotti yhen hampaan ko alta oli kasvamassa toinen ja en saanu ite irti. Se oli kyllä järkyttävä kokemus(tuntunettä lähtee leuka irti) mutta helpotti kyllä oloa.

Eli suosittelen ottamaan yhteyttä hammaslääkäriin tai vaikka pyytää vanhempaa ottamaan yhteyttä. Hammas pitäs saaha irti että toinen ei kasva vinoon. Tsemppiä!

:D

Miten saan nopeasti maitohampaan irti ku se on poskihammas. Mulla on Keskiviikkona hammaslääkäri ja pelkään, että he repivät sen. Sen ala ikeneen sattuu kun edes hipasenkaan. Olen yrittänyt heiluttaa mutta en pyöritellä! Olisiko sopivaa keinoa?

M [Nimimerkki muutettu]

Moi🙂. Mul heiluu tosi kovasti hammas ja ,kun syön se sattuu ja en pysty irrottaa kun se sattuu liikaa! Voiks joku auttaa?

:-)

Oman kokemuksen perusteella paras tapa irrottaa hammas on heiluttaa sitä pari päivää ja sit ottaa talouspaperilla siitä kii ja vetää irti.

Vastaa aiheeseen: Miten irroittaa hammas?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top