Siirry sisältöön
Meikä mandoliini

Oon siis 7lk, ja oon itseasiassa luokan parhaillistoon kuuluva, luokan korkein keskiarvo tytöistä, mutta ei se kyllä edes paljoa vaadi. Mulla on ongelmii liikunnassa, koko ajan siellä on vaan alkanu ahistaa kaikki enkä tiiä miks, ajattelen aina etten kumminkaan osaa eli miks ees yrittää, seison aina kentällä enkä tee mitää ja en siis vaan kehtaa. Kelaan että en osaa ja et oon liian heikko ja et muut nauraa ku en osaa. Liikunnan opettaja on sama k*sipää kuka on ollu mulla 4 luokasta lähtien. [osa tekstistä poistettu] En vaan uskalla tehä mitään ja kaikki ahistaa, enkä ees tiedä mistä se syy on tullu. Sit en vaan millään jaksa lukee kokeisiin tai tehä läksyi, pakotan itteni tekeen ne illalla ku pitäs mennä nukkuun, mut esim tnä en oo tehny mitää. Sitte teen ne huolettomasti ennen tunnin alkuu etten see merkintää. Mulla on mielenterveys varmaa liian ***, mutten vaan jaksa tehä läksyi tai panostaa nii paljoo mihinkään.

Täs siis tartten apuu siihe miten voisin uskaltaa taas tehä liksalla kaikkee ilma ahistusta ja miten saisin tsempattuu itteni tekee läksyt heti.

Nuortennetin ylläpito

Hei Meikä mandoliini
Kiitos viestistäsi.

Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Lakufani

Moi!
Mää oon kans seiskaluokalla ja tohon liikuntajuttuun että mulla on ollu tuo kans jostai 5lk asti, että ajattelen etten vaa osaa tehä mitää, nii en sitten tee mitään ja seison paikallani. En vaan kehtaa mennä peliin mukaan. Esim sähly ja jalkapallo, oon epävarma että jos vaikka saisinki sen pallon ja mokaisin joten en tee. Pahinta sitten on se, kun toiset sanoo että älä vaan seiso ja tee jotaki, joka se vaan vahvistaa sitä tunnetta ettei osaa.

Tsemppiä sulle❤

Juu, mul on siis tää ihan sama juttu! Tsemppii, toivottavasti saat pian apuu! :)

Vastaa aiheeseen: Miten jaksaa koulua???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top