Siirry sisältöön
13v poika

Eli tavattiin ekan kerran kun siirryttiin eri kouluista ylä-asteelle ja nyt oon kasilla oon ollu niillä sen synttäreillä kerran ja bileissä kerran ja puhutaan koulussakin kaikkea ja tänä yönä pelattiin kahestaa nii ollaan kavereita mutta pelkään sitä että jos kerron tunteistani hän ei halua olla kaverini enään? mitä teen!

Pastellipallero :3

Heips! Kerro vaa rohkeesti sille sun tunteista. Jos hän ei tunne sua kohtaan samoin, voitte toki silti olla ystäviä. Jos se ei kuitenkaan halua olla sun kanssa sen jälkeen, niin se on kyllä mun mielestä jo epäkohteliasta sua kohtaan, jos kummiskin olit rohkea ja herroit sille sun tunteista. Onnee!

Yksinäinen susi

Hei! En tiedä onko musta mitenkään apua muuta ihan vinkkinä vaan jos aiot kysyä niin kysy siltä suoraan äläkä niinkuin mä ja laita viestiä paperilla. On paljon helpompaa kysyä suoraan kuin paperilla tai jos haluat tehä jotenkin toisten niin selvä. Kunhan muistat, että kuuntelet omia mmh… tunteita, järkeä tai jotain vastaavaa, kumminkin pyydä sillein niinkuin uskallat. ja ole oma itsesi . Kerro hänelle sun tunteet ja kysy oletko sä sen mielestä minkä lainen. Onnea ja toivoa!

Toivoo: Yksinäinen Susi

Kata, verkk@ri

Moi!

Kerro vain rohkeesti <3 Uskon, että hän haluaa olla silti kaverisi, koska ei kukaan halua menettää hyvää kaveria! :)

Yritän auttaa

Pyydä häntä vaikka kahville tms.

Vastaa aiheeseen: Miten kerron ihastukselleni tunteista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top