Siirry sisältöön
15V poika

Eli olen ihastunut yhteen meidän luokkalaiseen tyttöön. Hän tuli
luokallemme 7-luokalle, ja ensi vuonna menemme molemmat jo 9-
luokalle. Olemme myös samassa rippikouluryhmässä (menemme sinne joskus kesäkuun lopussa). En tunne häntä kauhean hyvin, mutta ohän vaikuttaa todella mukavalta. Olen jutellu hänelle vain pullonpyörityksen tehtävissä, ja olenkin aika ujo näiden asioiden kanssa. Joten voisiko joku kiltti auttaa minua?

sissi

Ala jutella whatsapissa tai kikissä, sitten rohkeutta kerättyäsi puhut sille in real life ja sitten kun/jos tuntuu oikeelta, kerrot sille!

Nimetön

Ota yhteyttä vaikka viestien kautta (sposti, mese, fb, mitä näitä nyt on..) jos et ihan kasvotusten uskalla? :)
Voit vaikka ehdottaa tapaamista jonnekin tai sanoa että olisi kiva tutustua tms..
Tiiän että se jännittää kauheesti sanoa jotain mutta parempi sanoa kuin olla sanomatta eikö? :)
Lisäksi voitte rippikoulussa puhua jos olette jo tutustuneet vähän paremmin jne.

Paaaaljon tsemppiä! :)

Minävain

Eii, älä laita viestiä. Se voi pilata koko suhteenalun, minulla on tästä kokemusta, monia kertoja. Sitten kun näkee livenä, toinen voi olla ihan erilainen kuin on luullut, ja juttua ei oikein meinaa tulla, kun ei ole sitä nettiä, ”näkymättömyyttä”, turvana.

Mielummin vaan yrität jotenki päästä samaan porukkaan, otat katsekontaktia, jos näet sitä, niin moikkaa. Et häviä sillä mitään, jos näytät että tykkäät siitä :)

Jos sillä ei nappaa, niin sitten ei nappaa. Jos siitä ei tuu mitään, kannattaa suosiolla luovuttaa. Mut jos vähänkin onnistuu, älä päästä irti, sillä olet löytänyt mahtavan pakkauksen jossa on ainesta ;)

toivottavaati tästä on apua

Itse haluaisin tutustua ensin:) sitten voisit olla hänen kanssa vaikkapa välitunnin. Seuraavalla kerralla voisit pyyyää häntä vaikla puistoon & osoittaa jotenkin että tykkäät hänestä meille tytöille tulee hyvä mieli jos poika kehuu joten yritäppä tätä:)

Vastaa aiheeseen: Miten kerron ihastukselleni?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top