Siirry sisältöön
x

AUTTAKAA!! Eli olen 13 tyttö ja olen aivan lääpälläni meidän luokan poikaan mutta aikaa on jäljellä enää 2pv! Päättäjäiset ovat lauantaina ja sitten alkaa kesäloma. Hän menee eri luokalle yläasteella kuin minä mutta yritän saada vaihdettua luokkaa hänen luokalleen. Minulla ei ole hänen kik tai wappia. Hänellä ei ole fb. Olen ujo enkä viitsi hymyillä omituisesti hänelle tai sanoa mitään päin naamaa. Mitä tehdä? Hän on esim ennen ”huutanut” minulle kun en ole saanut tehtyä pesiksessä juoksua mutta ma hän sanoi ”ei se mitään sä yritit parhaas”(siinä vaiheessa teki mieli hypätä hänen syliin pelkästä onnesta) ja kun en viitsinyt hyökätä juoksian kimppuun kun pallo oli sen jaloissa nii mr. X oli ihan hiljaa kun muut pojat ilkkus (sekin olis vielä viikkositten ilkkunut) ja sano muille vähän hiljaa et lopettaa sit jo (kuulin sen silti) ja siin vaihees teki mieli taas juosta sen luo ja halata sitä ♥ MITÄ TEHDÄ?

Nimetön

Hei, ehdottomasti kannattaa kyllä kertoa. Käyt vain suoraan sanomassa vaikka että ”sä vaikutat tosi kivalta”…tuossa luokan vaihto jutussa, onko sun kaverit menossa samalle luokalle sun vai sen pojan kanssa? ? Jos sen pojan luokalla ei oo yhtäkään sun kaveria niin älä vaihda luokkaa!! Voit ihan yhtä hyvin olla sen pojan kanssa vaikka oisitte eri luokilla. Jos teille tapahtuu jotain ikävää niin tuut katumaan. Mun poikaystävä on 7 ja mä oon 6, eikä meillä oo mitään estettä siitä… nyt vain rohkeasti kertomaan tunteista!!

juuniinpäjoo

Juu toi tunne on tuttu..
no mitäs jos laitat sille lapun tai jotain?:)

x

Tänään pesikses se sano et juokse vaan kotipesään sä oot nopee niin sä ehit. Sitten ku testattiin kaverin kanssa että onko meidän luokkalaisilla kovat vai pehmeät hiukset niin menin mr. X:n luo ja kysyin onks sulla geeli tänään? Se sano et ei. Kysyin et onks sulla pehmeät hiukset ja hän vähän niinkin kallisti päätään inan verran minua kohti ja kokeilin hänen hiuksia ja hän ei pistänyt pahakseen kun koitin hänen hiuksia. Normit hän olisi varmaan sanonut että mitä v****a sä teet mutta nyt otti ihan tyynesti ja näytti jopa nauttivan. Hän jopa pysähtyi kun ”hiplasin” hellästi ja hetken hänen hiuksiaan. Oi että ne tuntui ihanalta! ♥♥♥♥♥
~x~

x

Eli apuja vielä tarvitaan!!

Nimetön

mulla oli tos ihan vähän aikaa sitten sama tilanne.
Kerronpa sitten oman tarinani.
Yks päivä istuin käytävällä pitkästä aikaa yksin, ku ei huvittanu muiden seura, ne vaan huusi ja riehu. sit se poika istu samalla käytävällä yksin, ja kaikki vaa kinus siltä purkkaa. sit mun kaveri vei sen capin ku se ei antanu purkkaa, sit mä nappasin sen capin ja vein sille. sit istuin siinä sen vieres ja kummatki pelas puhelimel. sit me vaa juteltii ku molempia ärsytti kaverit. myöhemmi sit juttelin sen kaa faces monta kertaa, siitä paljastu tosi kiva tyyppi!:)
eilen sit kerroin olevani kiinnostunu, ja se vastas että jutellaa tästä asiasta ku nähään, ja me nähää huomenna! :o mua pelottaa jos epäonnistun taas näissä poikajutuissa, mut pidän peukkuja..

eli, meet vaa jutteleen, tekosyyllä tai ilman syytä, miten haluutki. sun viestistä voi päätellä että se vaikuttaa tosi kivalta, luultavasti se haluiski jutella. kysele vaa miten menee ja kerro jostain omasta pikku ongelmastasi. jos hän ei halua keskutella tai tutustumisyrityksesi menee jotenkin muuten hänen takiaan mieleen, suosittelen vain unohtamaan sen tyypin. ei se oo sun arvonen jos ei arvosta sua ihmisenä yhtää ja kuuntele sua.

joo, tuli pitkä selostus. mut ota opikses ^ :)))

tsemppii! :3

x

Mulla on oikeestaan kavereita enemmän siellä toisella luokalla ja sinne mihin oon nyt menos niin siel on yks tyttö joka oikeesti vihaa mua. Potkii ja haukkuu enkä haluu olla sen kaa samalla luokalla mut ei ole kuulemm tilaa siel toiselle luokal. Tänään ku oli päättärit (sniif) niin mr. Xn vanhemmat oli takana x n kaa ja se kato mua sen näköisesti että se olisi ollut tulossa juttelemaan mulle mittausten mun äiti tuli tielle ja mr x kääntys takasin vanhempiensa luo. Sitten äiti kysyi että haluutko kuvaan jonkun kanssa vielä ennenku lähetään niin en kuullut mitään ku tuiotin mr.x koki ajan mutta sitten sekin kääntyi ja katsoi mua ja käänsin pääni äitiä kohti ja sanoin ”hm? Jaa,en mä haluu” vaikka sisälläni joku huusi että mene ottamaan mr.x n kanssa yhteistyössä kuva mutta ei

Nimetön

Miten kävi

Ak

Tilanne tuntuu hassulta, koska sanot olevasi ihastunut häneen, mutta et ole kuitenkaan koskaan puhunut hänelle.

Itse varmaan puhuisin hänelle ihan kasvotusten niitä näitä mielummin kuin esim. fb:ssä. Kannattaisi varmaan ensin tutustua häneen hieman paremmin ennen kuin rupeat puhumaan hänelle ihastuksestasi.

Onnea tämän asian kanssa ja toivottavasti saat puhuttua hänelle ja asiat kuntoon.

Vastaa aiheeseen: Miten kerron sen hänelle?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top