Siirry sisältöön
kundi 94

Elikkä lyhyesti: mua ja yhtä tyttöö yhdistää vaan harrastus ja ollaan vanhoi tuttui vuosien ajalta mutta nyt tuntuu että olen ihastunu siihen ja tosi voimakkaasti olenki. Ollaan ihan hyvii kavereita ja heitetään läppää ja kaikkee mut ongelma on se et ollaan ihan eri piireissä. Kummallaki on omat kaveripiirit ja asutaan eri puolella kaupunkii ja uskon et sillä on jo poikaystävä vaikken tätä vielä ookkaan itelleni todistanu. Enkä oikeen kehtais kysyäkkää ku sit se tajuis et oon ihastunu siihen. Ne jutut mitkä puoltaa sitä et kannattais kertoo: se selvästi haluu olla välillä mun kaa kahestaan ja ollaan aika hyvii kavereit et on iso mahis et sekin olis ihastunut muhun. Mut sit taas ne mitkä puoltaa sitä et ei kannattais kertoo: sil on esim. puhelimes monii muitaki kundei ja se on aika ”hot” sillee oman kaveripiirinsä mielest et se aika isolla todennäköisyydell seurustelee jo. Ja pahinta se et yks sen frendin kuulin kerran puhuvan jostain sen poikaystävästä mut en tiiä oliko kyseessä sitte exä tai joku läppä vaan. Eli kysymys:
1) kannattaako kertoa sille jos olen ihastunut ja jos kyllä niin miten se olis helpointa?
2) pitäiskö ennen tota ykköstä kysyä et seurusteleeks se jo ja miten kysyisin/selvittäisin tän ilman et se tajuu mitään muuta ku jos se on jo varattu nii en haluis häpästä itteeni kertomalla etä oon siihen ihastuksissa?

Nimetön

No ainakin vaikuttaa siltä että toi tyttö haluis sun kanssa viettää aikaa(: Hyvä merkki sekin.
Mun mielestä sun pitäis ehdottomasti kertoo tuolle tytölle että olet ihastunut häneen(: Pelkät pienet kohteliaisuudetkin tuntuu tosi kivoilta, ja niistä tulee hyvä mieli. Voit alkuun vaikka kehua häntä, ulkonäköö esim. Sanomalla esim. että onpa sun hiukset nätisti tai jotain vastaavaa. Pienin vihjauksin. Ja joskus,kun tuntuu et uskallat ja pysyt kertomaan, kerrot vaan että taijan olla suhun ihastunut. Älä käytä nettiä tai puhelinta, mielellään livenä jos uskallat(:
Kyllä sun kannattais jotenkin kysyy sitä et onko sillä poikaystävää, ettei se sua sitten häiritse. Voitko esim. sujauttaa sitä johonkin läppään? Siinä se vaan vaikuttais siltä, et repäsit sen vasta ihan muuten vain? Tai sitten vaan kysyt ihan suoraan. Mutta kyllä sun pitäis kysyä. Ja saattaahaan se tyttö kertoo sulle itsekkin?
En usko, että tuollainen välimatka haittaa, jos te samassa kaupungissa asutte, ei tuollainen matka ole paljoa(:
MUTTA EHOTTOMASTI KANNATTAA KERTOO SILLE TYTÖLLE TAVALLA TAI TOISELLA! Et sä siinä mtn menetä(:
Onnee, toivottavasti oli jotain apua!

Vastaa aiheeseen: Miten kerron sille? Vai kannattaako?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top