Siirry sisältöön
Bi-tyttö

Oon jo jonkun aikaan tajunnu et taidan tykätä tytöistä ja mietin et oonko lesbo. Mut oon tajunnu et tykkään myös pojista eli oon bi, mut en tiiä miten siitä vois kertoo muille( vanhemmille jne.)
Jos oot myös bi, niin haluisin kuulla miten kerroit siitä ja miten sun vanhemmat otti sen vastaan.

Nimetön

Ensinnäkään ei kannata kertoo vanhemmille jos et oo varma asiasta :D

Ja jos oot tykänny pojista sekä tytöistä, saatat myös olla esimerkiksi Pan. Anna ittelles aikaa ja varmistu eka siitä mikä olet. On olemassa myös seksuaalisuus bi-curious, joka tarkoittaa periaatteessa sitä, että mietit että voisit EHKÄ olla biseksuaali.
Ota asioista selvää, ja sitten kun oot varma asiasta niin kavereille on eka helppo kertoo, vanhemmat on vähä eri asia, riippuu onks ne vaikka homofoobisia.
Ite kerroin vanhemmille mun seksuaalisuudesta (en kyl oo bi mut joo) sillee et odotin vaa et ollaan samas huonees ilman muita ja sit vaa kerroin. Suosittelen et kerrot eka sille keneen luotat eniten. :)

Mie

Voit esimerkiksi kysyä että saatko pride lipun tai viestillä🏳️‍🌈🌟😌

Minä oon ihminen

Miten kertoo vanhemmille että oon 🏳️‍🌈. Kun neon homofoobikkoja. Oon miettinyt tätä jo kauan.

Suonjar🌈

Oon ite bi tai pan. Kerroin vanhemmille suurin piirtein näin: ”Oon muuten biseksuaali, jos ei haittaa.” Kavereille taas näin: ”Hei, en oo homo; oon biseksuaali!”

13v tyttö :)

Oon bi, mut oon päättäny, etten kerro mun vanhemmille. Tajutkoon jos tajuaa tai näkee mut tyyliin pussaamas tytön kans :’)

13v tyttö :)

Frendeil olin vaa sillee ”guess what, oon bi” lol

Vastaa aiheeseen: Miten kertoa biseksuaalisuudesta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top