Siirry sisältöön
moms spaghetti

eli siis tää kyseinen tyyppi on mua vuoden vanhempi ja juu. se tietää mut ja mäki tiedän sen. oon huomannu että välillä kattelee mua ja kyl mäki katon joskus sitä. en tiiä miten kerron hänelle tunteistani, enkä myöskään tiiä että onko hän lesbo(luulen että on) joten oisko teillä mitää vinkkei?

moikkka

Vaikka jos tiiät sen snäpin tai voit kysyä sen snäppiä joltain joka tietää ja silleen voit eka tutustua <3

Il

Sun kannattaa mennä vaa juttelee hänellä. Kysy jos haluis nähdä joskus koulun jälkee. Mette vaik elokuviin tai johonkin kahvilaan. Jos ette vielä ole oikeestaan ollenkaan jutellu niin ei kannata heti mennä kertomaan tunteistaan. Voisit vaikka kertoa hänelle, että hän on mielestäsi nätti tai jotai sellast. Sit ku ootte tutustunu paremmi ni sit vaan kerrot et hei mä tykkään susta. Ihan miten ite haluut.
Mut jos te ootte jo puhunu ja sillai ni sit vaan kerrot sun tunteistas. Se voi tuntua pelottavalta tai jännittävältä mut et sä siinä mitään häviä.
Muista vaan olla oma ittes ja tee niiku parhaalt tuntuu.
Toivottavasti pystyin auttaa ees vähän.
Onnee!

Nimimerkki

Ekaks kantsii kattoa pari viikkoa tykkäätkö hänestä oikeesti ja sitten meet vaan rohkeasti kysyin alax?. Jos se on lesbo niin kannataa etsiä uus kohde sillä et voi valitettavasti vaikka kuinka paljon sitä haluaisitkin et voi estää häntä olemasta lesbo. Tarkkaile häntä (ei näkyvästi) jos hän viihtyy paljon tyttöjen kanssa ja joskus alkaa muhinoimaan niiden kaa, älä edes yritä estellä häntä sillä hän on silloin onnellinen elämäänsä ja sitä varmaan hänelle haluatkin…

Ketsuppi

Moi! Oon aika lailla samaa mieltä kuin nimimerkki moikkka – että ensin kannattaa tutustua paremmin. Voihan siinä vähän esim. mainita olevansa queer ja muutenkin olla ystävällinen ja näin. Itse vaan tein niin, että kerroin yhelle tyypille ihan puskista, että tykkään siitä. Vihje – ei toiminut.

Onnea ihastuksen kanssa ja hyvää jatkoa! Tiedät varmasti kuitenkin itse paremmin, mikä on paras taktiikka 💓💓

moms spaghetti

ja siis oon itekki lesbo ja luultavasti hänkin on, mutta mitä jos hän ei oo ja meen vaa sen tykö että ”tykkään susta” ja sit hän kertoo että on hetero nii mitä siinä tilantees pitäis sanoo??

Vastaa aiheeseen: miten kertoa että tykkään yhest tyypist?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top