Siirry sisältöön

Miten kertoa ihastukselle että tykkää hänestä??

Oce

Oon 14wuotias poika ja tykkään yhest tytöst, joka on kans 14w, mut en uskalla kertoo hänelle tunteistani, koska oon hieman ujo. Voisitteko kertoo miten olis helpointa kertoo tytölle tunteista?? Kiitos jo etu käteen

Tyttö 15 v

Suosittelen että menet tytön luo silloin kun ei ole koko koulu näkemässä ja otat asian hitaasti esille. Ensin voit vaikka mennä ihan vaa juttelemaa sitte pikku hiljaa kertoa että pidät hänestä.

poika 17v

Eka kannattaa vaa ruveta jutteleen koulus. Siis oot siin lähel ja kuuntelet niiden juttuja ja sit vaa jossai vaihees ku tule hyvä kohta nii rupeet puhuun siin. Esim. Jos ne puhuu vaikka leffoista ja sä oot nähny jonkun niistä mistä ne puhuu nii sanot et mitä mieltä sä olit siitä. Näin mä tekisin ja siitä sä voit sitte lähtee että eka tuutte ainakin puolitutuiks, sillo voi ruveta vähä vihjailemaan ja sit vähä ajan päästä voi pyytää ulos. Mutta huom. Näin MÄ tekisin, mutta en tunne tyttöä ja kaikki on erilaisia niin voihan olla että tässä tapauksessa paras on vaan pyytää heti ulos. Se on sun päätettävissä

[nimimerkistä poistettu osa]Siiri10

Suosittelen mennä vaan puhuun sille, ihan vaikka koulujutuista tai omasta perheestä tai vaikka kysyy ”mitä kuuluu?” Ja vaikka mieluiten silloin kun se on yksin. Ja jos sulla on sen puhelin numero suosittelen puhuu sen kautta sille.

13v tyttö

Ite Oon kans ihastunu mut sit yks päivä se mun ihastus sai yllättäen tietää sen ja se on sit sen jälkeen alkanut kattoo Mua tunnilla ja välkällä😬Miten tiiän tykkääks se musta vai ei?

-06 ujo muija

oon 06 ja en tiiä miten kertoa ihastukselleni tunteistani. On ollu monta katsekontaktia ja ollaan puhuttu aina välillä. Haluaisin kertoa hänelle mutta pelkään että hän kertoo muille ja häpeen sitä koko mun loppu elämän. Oon tykänny siitä jätkästä joku 2-3kk ja en kestä enään sitä että hän katsoo minua aina jos menee rappusia ylös tai istuu käytävällä ja kävelen hänen ohitseen. Pliis joku antakaa neuvoja ja auttakaa…

16v (koht 17v) ujo muijja

Ite tekisin nii et pitäisin uvkemut jonne kutsuisin sen äijjän. Ois paljuu jne… Sanoisin et ota vaik yks tukihenkilö mukaa, esim bff… ei kannata viiä leikkimökkii ettei se säiky. Ei keppihevosia.

Poika 11v

Kanttii vaik laittaa tytölle viestiä(jos sulla on sen numero) ja sitä kautta kertoo se tytölle. Sillein mä ainakin tein.

14v tyttö

siis oon ollu jo hetke aikaa ihastunu yhteem poikaan joka asuu samalla paikkakunnalla mutta on eri koulussa. Se on semi tunnettu ja ite sellane niiku kyl mä ny seminoon mut se on tunnetumpi. Oon ollu aina aika epävarma ulkonäöstäni ja musta tuntuu et se ei tykkää musta. Kuitenkin äddäs mut snäpis ja kysy et oonko varattu. Se jättää mut kuitenki usein avatulle :( En kuitenkaa tiiä pitäskö kertoo ja jos joo ni miten.

Muija

Eka kannattaa jutella sen kanssa ja tulla läheisimmäksi ja sen jälkeen alkaa jotenkin vihjata sille että tykkäät siit

Anonyymi123

Yhesti, mun isoveli kerto mun ihastukselle, että tykkään siitä, ja sen jälkeen se mun ihastus on kahtonu mua ja välil vaan jutellu random mulle, niin mul on sellanen ongelma, että musta tuntuu et se tykkää must, mut sit myös en voi olla varma, vaik se stalkkaa mua

13.v tyttö

En tiiän että tykkääkö poika musta? Tykkään itse hänestä. Se vähän kiusoittelee mua ja se on silloin söpö. Me pelataan yhdessä samaa peliä ja ollaan tosi hyvii kavereita siinä. Niin mitä mun pitäis tehdä?

16v muija

Noo ite kerroin kouluss, ku se oli yksin et juu kannattaa vaik jos se on yksin nii mennä puhuu sille ja vaik kysyy et ”Mitä kuuluu?🙂” jne. :)

Tyttö –

Siis pidän yhdestä pojasta , en tiiä tykkääkö se musta on samas koulus mut 2 vuotta vanhempi se kattoo mua ja juttelee vähän . Siis en tiiä pitäskö mun kertoo koska se on aina mun päässä ja pelottaa jos se ei tykkää musta.

Ihastuksenisöpöpoika

Mun ihastus on sanonu mulle että tykkää musta mutta mä en uskalla sanoo takas ku joku vuosi sitte ku se sano mulle et se tykkää musta niin olin sille ilkee, mut onneks se vieläki tykkää ja haluaisin sanoo sille että mäki tykkään siitä mutten uskalla että jos se sanoo kaikille niin oon pilannu mun loppu elämän, mut onneks menee koko ajan parempaan suuntaan ku viestitellään:) Mut HELP ME

Vastaa aiheeseen: Miten kertoa ihastukselle että tykkää hänestä??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top