Siirry sisältöön
Poika -99

Eli siis olen hastunut yhteen samalla luokalla kanssani olevaan tyttöön. Haluaisin päästä puhumaan tytölle ja kertoa asian, mutta olen melkoisen ujo. En osaa puhua tytöille luontevasti/kuulostamatta hölmöltä. Eli siis mitä voisin sanoa tytölle? Vinkkejä tytöiltä ja pojilta, kiitos. :)

Nimetön

Moi!
Ainakin viestisi on hyvin luonteva ja selkeä, tajusin heti asian ytimen:). Tiedän, että monet ujot pystyvät hienosti ja rohkeasti puhumaan netissä ja ovat siellä omat itsensä. Samalla lailla!!! Sitä paitsi, jos yhtään olet tottunut jotain syvällisempiä asioita puhumaan esim. mahdollisesti äitisi tai siskosi kanssa, niin oman ikäisten tyttöjen kanssa sama juttu.
Yritä johdatella puheenaihe sellaiseen mistä tiedät ja mikä sinua kiinnostaa, mutta myös sellaiseen mistä vastapuolen on helppo jatkaa kertomalla oma mielipiteensä. Valitse puheenaihe mahdollisesti etukäteen, sellainen mistä pystyt keksimään tilanteessa puhuttavaa, ettei sinun tarvitse harjoitella vuorosanoja ja lisäksi sellainen mistä tiedät tytönkin olevan kiinnostunut! Jos tyttö on puhelias, niin ei kannata stressata, itse ainakin ns. hoidan puhumisen yksinäni ujossa seurassa ja koitan sitten kysellä, niin että ujon vastapuolen olisi ehkä hieman luontevampaa vastata – kun kerran kysyit.
Oho, sekava vastausviesti! Eli minun neuvoni;
1. Mene sopivan verukkeen tullessa vastaan juttelemaan tytölle siitä, (eli ”verukkeesta”, eli vaikka: ”Eikö sustakin se matikankokeen viimeinen kohta ollut vaikea?”/ ”mitä laitoit siihen ysi kohtaan ruotsintestissä?”/ ”Missä olitkaan tetissä?”, Hyi,kun siellä sataa, onks sulla sateenvarjoa?”/”Tosi hyvää ruokaa, tykkäsin siitä padasta!”), mieluusti rauhallisessa seurassa, jossa kukaan ei tule sekoittamaan pakkaa. Tai kaksi toimivaa vaihtoehtoa; jos teillä on sama matka kotiin ja tyttö on kävellen tarjoa kyyti fillarilla/ jos näet tytön jossain yksin ja olet itsekin yksin ja on aikaa, mene vaikka viereen istumaan ja hyppää kohtaan kaksi! Vaikka itse puhumaan meneminen kuulostaisikin vaikealta, ota itsellesi ”rooli”, älä ns. esitä muuta kuin olet, mutta roolisi varjossa olet rohkea ja varma, ihan kuin ei olisi sinusta yhtään outoa mennä noin vain juttelemaan!
2. Johdattele. Ensimmäisessä kohdassa puhuit yleisistä asioista, mistä te kaksi tunnette toisenne ja mikä teitä yhdistää, nyt siirryt kertomaan jotain itsestäsi ja voit tutustua tyttöön kysymällä vaikka jotain mitä tiedät hänestä. ( ”Kuulin että teidän joukkue voitti kultaa koripallossa”/ ”Onko se sinun piirustuksesi tuolla aulan seinällä”) —> ”Aijaa, tykkäätkö jostain muustakin urheilusta, itse pelaan tennistä”
3. Mielestäni pitäisi tutustua ensin vähän paremmin, mutta tietenkin voit kysyä haluaisiko kyseinen tyttö lähteä kanssasi jäätelölle tai jotain!—> ja kertoa ihastumisestasi siellä, ei koulussa!!!
ps. joskus hölmöltä kuulostaminen on vain omien korvien välissä, niin kuin monilla tytöillä rumuus ja lihavuus. Sitä paitsi pieni hämmentyminen sosiaalisessa tilanteessa ja ujous voi olla valttikorttisi, joidenkin tyttöjen mielestä se on tosi söpöä!

Nimetön

No mitäs jos laitat lapun tai kysyt facessa tai jossain..?

Poika -99 (alkuperäinen kirjoittaja)

Kiitos vinkeistä. Facebookissa tyttö ei valitettavasti ole, mutta muilta osin näillä vinkeillä pääsee todennäköisesti pitkälle. Lisävinkit ovat tietysti aina tervetulleita! :)

tyttö -99

Moi, musta ujous on söpöö, paitsi jos on niin ujo ettei koskaan saa suutaan auki.

Joo eli mee puhuun sille just jotai luontevaa. :)

Poika 13v [osa nimestä poistettu]

Oon ollu ny pari viikkoo ihastunu yhteen tosi ujoon tyttöön. Oon ite meijän luokan oudoin tyyppi (muiden mielestä), mitä teen, miten kerron tunteistani ja miten saan tytön kiinnittämään minuun huomiota. Tarviin vinkkejä

Nimetön

Oon ihastunu mun entiseen luokkalaiseen tyttöön ja oon miettiny että mitä kirjottaidin sille joten pidtin viestin moi ja se vastas että moi ja sitte oliko sulla vielä jotai asiaa nii haluisin kertoo että se on nätti fiksu ja kaikin puolin upea ja pelottaa että se ei pidä musta mitä teen

Tyttö ihminen

Kerro suoraan! Tytöt tykkää suora puheista pojista. Kannattaa olla jossain Kahen kesken ja aloittaa vaikka totuus vai tehtävä. Sit jos totuus ni vaikka et tykkäätkö musta ja tehtävä pussaa mua tai jotai vastaavaa… Nii mää tee pojille ja mulle on tehty teolleen. Yks poika aloitti just totuus vai tehtävä ja sanoin tehtävä ja se pussaa mua. Että sillee

nakkimaisteri

sillo kun minä olin nuori niin olin kuule sellane leijona

anonyymi

mä oon oikeesti ihastunu yhtee tyttöön super mukava kaunis ainutlaatunen tuntuu etten oo ennen ketää muta kohtaa tuntenu tällästä siks tarvisin apuu jutellaan suhtkoht paljon mm snap ja iha kasvotusten en saa saotuks enkä haluis mitenkää viestillä kertoa hänelle että tykkään hänestä vaa kasvotusten huomenna ajattelin kysyä ulos joten jos nopeesti saa pari vinkkiä

Poika 13v [osa nimestä poistettu]

Niin no. Se ei oo niin helppoo kun luulis. Mua härnätään jatkuvasti koulussa. Musta on tehty luokan urpo. Mä en muutenkaan oo se henkilö jota tytöt kattelee tunnilla. Mun on ollu vaikee saada kavereita ja musta puhutaan paskaa ja kukaan ei oo yhteydessä muhun. Enkä mä muutenkaan uskaltais koska jos se vastaus ois kieltävä niin A) Se tyttö varmaan tuntis olonsa kiusalliseksi ja B) Mua härnättäis entistä enemmän.

Nimetön

Oon ihastunut yhteen tyttöön joka oli samalla luokalla mun kanssa se on ihanan näkönen miten kerron että oon ihastunut siihen ku en osaa oikeen puhuu sille sillä mun kieli menee niin sanotusti solmuun…apu kelpaa

Tyttö

Ujoudessa ei oo mitään hävettävää, mutta jos ei uskalla kysyä tytöltä asiasta kannattaa laittaa tytölle viestiä ja sanoa asia selkeästi ja ehkä jopa söpösti. Oma poikkikseni teki niin ja oli kyllä kiva saada sellainen viesti♥️toivottavasti tästä oli sulle apua

poika

Kannattaisiko kertoa tytölle omista tunteista häntä kohtaan nyt, jos olen tykännyt tästä henkilöstä jo pidemmän aikaa ja tämä kyseinen tyttö kertoo pitävänsä jostain muusta tällä hetkellä?

Eitiiämitäteen

Mua pikkuse pelottaa et jos meen kertoo mun ihastukselle mun tunteista ni se kertoo koko luokalle eikä tykkää musta yhtää ja sit mua alettas kiusaa… En kuitenkaan haluu semmosta ku pientä v***uiluu mun luokkalaisilt on kuitenki ollu.

Vastaa aiheeseen: Miten kertoa ihastus tytölle?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top