Siirry sisältöön
joku

Moi! Oon siis 12v poika joka on ihastunu yhteen tyttöön. Oon tässä nyt melki kuukauden miettiny et miten mun pitäis kertoa hänelle mun tunteista. Osaisko joku auttaa?

Ysille menos :)

Heipä hei!
Jos haluat kertoa tytölle tunteistasi, sinun kannattaa lähestyä häntä ensin kaveripohjalla, jotta te molemmat pääsette tutustumaan toisiinne ja tunteenne voivat selkiytyä. Tiedän omasta kokemuksesta, että yksinkertainen ”tykkään susta, seurustellaanko?” -viesti ei yleensä toimi.

Kaveri vaiheessa voit pohjustaa tulevaa paljastusta olemalla tytytölle ystävällinen, kehua hänen vaatteitaan tai hiuksiaan (ei jatkuvasti) ja hymyillä hänelle.

Kun olet tutustunut häneen joten kuten, voit kertoa hänelle kahdestaan kasvotusten tai viestillä tunteistasi. Ja todella tarkoitan kahden kesken. Jos kerrot tunteistasi keskellä suurta kaveriporukkaa, voi tunnelma painostaa tyttöä sanomaan, jotain mitä hän ei tarkoita. Jos et halua paljastaa tunteita suoraan, toinen vaihtoehto on pyytää tyttöä ensin treffeille. Muista tehdä selväksi, että treffit ovat romanttiset, eivätkä vain kavereiden kesken! Treffit voivat olla melkein missä vaan, muista vain varata tekemistä, ettei aika käy pitkäksi. Treffeille pyytäessä voit tarjota tytölle useita vaihtoehtoisia paikkoja, että hän voi olla mukana paikan valinnassa.

Muista, että nämä ovat vain vinkkejä – eivät ehdottomasti ainoa toimiva tapa! Voit saada toivottuja tuloksia myös muilla tavoin!

Ei muuta, hyvää kesää!

Vastaa aiheeseen: Miten kertoa tunteista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top