Siirry sisältöön
Poika 11v

Mun yks luokkalainen tyttö on tosi söpö ja oon ihastunut siihen mut me mennään eri kouluihin ens vuonna ja haluisin kertoo sille tunteistani ennen kuin on myöhäistä mut en uskalla.

Must tuntuu myös et se on ihastunut muhun koska se on mun kaa aina välkällä ja joskus koulun jälkeen. Onkohan kuitenkaan näin voitteko kertoo?

Kiitos etukäteen vastauksissta

Kata, verkk@ri

Moi!

Asiaa ei tietenkään voi tietää, jos ei kysy ja luulen että sua jää harmittamaan enemmän se, jos et ikinä saa asiaan varmuutta.

Mutta mikä voisi helpottaa kysymistä? Voisiko asiaa kysyä viestillä tai kirjoittaa hänelle vaikka kirjeen? 😊
Hyvin se menee!
Tsempit!
Kata

Pastellipallero :3

Heips! Kannattaa kertoo sille että tykkäät siitä ja nyt ainakin ylläpitää kaverisuhdetta. Jos se ei tykkää susta takaisin, voitte silti olla kavereita ja tavata aina välillä. Muista että jokaisen mieli saattaa myöhemmin muuttua. Noin nuorena ei kuitenkaan kannata mitään intohimosta kunnon suhdetta alottaa, vaan pitää se vaan sellasena kädestäpitelynä ja halauksina. Muistutan että useat tytöt ei tykkää sellasesta ”alax” pyynnöstä, vaan ennemmin kerrot sille vaikka kauniin runon (revin näitä taas jostain puskista xdd) tai sit ihan vaan ”pidän sinusta”. Joo enpä nyt keksi muuta mutta onnea sulle!

Tyttö12v

Moi! Siis jos oot ihastunu, niin kanttii vaan voittaa pelkonsa. Laita sille snäpis tai jossain viestiä vaikka ”moi” ja jos siitä syntyy kunnon keskustelu niin sujauta vaan johonki väliin. Ja jos se on sun kaa välkällä ja tykkää olla sun kanssa niin sano joskus välkällä, että sulla on asiaa ja kerro! Tai jos ootte koulunki jälkee yhes, niin kerro sitten. Ja ei ehkä kantti vaan suoraan päin naamaa sanoa, että ”tykkään susta” vaan jotenki johdattaa tai yrittää saaha keskustelu siihen suuntaan.Sittenpähä ei ainakaan tarvii enää miettiä mitä tekis ja saa sen pois vaivaamasta mieltä. Tai sittenhän se voi vastata et joo, tykkään susta ja voitte alkaa olla siinä mielessä yhes. Ite nimittäin oon varmaan epäonnistunu mun ihastuksen suhteen, koska en oo sanonu sille mitään ja nyt se tykkää yhestä toisesta… Mutta toivottavasti tää romaani autto:)

:)

Joo tota en tiedä miten tää viesti pitäis alottaa mutta siis joo. Ensin vastaan tohon sun kysymykseen siitä, että pitääköhän tyttö sinusta. Uskon nimittäin, että näin saattaa olla, mikäli hän on välitunneilla ja koulun jälkeenkin kanssasi. Suosittelen, että menette johonkin rauhalliseen paikkaan ja kerrot silloin hänelle tunteistasi. Jos tämä tuntuu vaikealta, kannattaa laittaa vaikka viesti. Se ei ole niin vaikeaa, kuin mitä kasvotusten kertominen on. Muutenkin mikäli ette tule vuoden jälkeen enää oikeastaan ikinä näkemään, (mikäli sattuimia ei lasketa) et sinä siinä mitään häviäkkään, jos hän ei tykkäsi takaisin. Et enää näkisi häntä ainakaan päivittäin koulussa, joten kiusallisia kohtaamisia ei tapahtuisi. Katuisit kuitenkin myöhemmin sitä, että et kertonut tytölle tunteistasi, vaikka halusit. Toivottavasti tästä oli jotain apua!

Poika 11v (alkuperäinen)

Kiitos vastauksista mutta tohon tyttö 12 v vastaukseen sellanen et en voi kertoa snäpissä koska minulla sitä ei minulla ole

Poika 11v (alkuperäinen)

Kiitos vastauksista mä sain kysyttyä ihastukseltani tykkääkö hän minusta ja hän vastasi myöntävästi. Olemme myös menossa samaan kouluun ensi vuonna joten kaikki on hyvin

Se omituinen hyypiö

Joo eli ite oon tyttö nii muhun ainakin tepsii jos
1. Ei esitä mitään kovista
2. On mukava
3. Ei jatkuvasti heitä läppää mut kyl välil se on ihan hauskaa
4. Ja tuu vaa juttelee

Vastaa aiheeseen: Miten kertoa tytöllä ihastumisesta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top