Siirry sisältöön
Ihminen🏳️‍🌈

Moi:’) Eli mietin välillä et oisko mulla ahdistusta ku oon saattanut saada pari kertaa kohtauksen. Mulla löytyy kaikkia ahdistuksen oireita ja oon tehny ite puhelimella testin, että voisko mulla olla. Se näytti vakavaa ahdistusta. Mut ongelma on se et en uskalla kertoa koska pelottaa et jos äiti esim sanoo jotain et se menee ohi tai sit ei tee mitää sille. Vaikka siis välittävä äiti on. Eli onks mitään neuvoja et miten voisin kertoo äidille et voitais saada diagnoosi mahdollisesta ahdistuksesta

Nuortennetin ylläpito

Hei Ihminen🏳️‍🌈,
Kiitos viestistäsi.

Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

V 17 [nimimerkki muutettu]

Mua ahistaa aivan hemmetisti [osa viestistä poistettu], kaverille ku oon kertonut ett hae apuu vaikka jostain sanoin niille ett en mä mitään apuu halua, sit me mietittiin ett mikä ois semmonen paikka missä voisin kertoo omista tunteista, oon pelannu lätkää vähän yli 8 vuotta ja toiminu kapteenina 5 vuotta, ja en kuitenkaan haluu luopuu siit jutust se on mulle semmonen juttu ja puuha, mitä mä rakastan paljon, ja mä haluun antaa muille nuorille semmosen neuvon: jos teillä on joku harrastus, niin tehkää työtä sen eteen ja muistakaa unelmoida. Vaikka tää ei nyt liity tähän mun asiaan. Mä rakastan elämää, mut mä en tiiä mikä mua auttaisi [osa viestistä poistettu] Vaikka mä oon sitä yrittänyt, oon pystyny välttää sen, voisitteko auttaa mua jotenki, oisin siitä todell ylpeä. Kiitti ku ymmärrät.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei V 17

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle otsikolla ”VS: Miten kertoa vanhemmille ahdistus oireista”. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Miten kertoa vanhemmille ahdistus oireista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top