Siirry sisältöön
Faxe

Mulla on siis poikaystävä. Melkein koko koulu tietää meidän seurusteluista ja pikkusiskoki mut vanhemmat ei. Oon 11v. Ja vanhemmat ovat tosi ankaria seutustelun suhteen. Niiden mielestä ala-asteella ei voi seurustella. Itse olen eri mieltä. Rakastan sitä poikaa ja sen kanssa on ihana olla. Vaikka meidän suhde ei kestäiskään haluun olla sen kanssa niin paljon kuin mahdollista. Mut jos sanoisin niin alkais vaa huuto. Ja kun täytän joulukuussa 12v. Aion,pitää synttärit sillai et käydään shoppailemas ja leffas. Ja haluan ottaa kaks kaveria mukaan. Niin aion ottaa poikaystävän ja toisen parhaan kaverin. Mut miten mää voin ottaa poikakaverin mukaan ilman että vanhemmat tietää? Tottakai voisin sano et se on vaa kaveri mut ei ne uskois.

Eli miten kertoisim vanhemmille poikaystävästä sillain et ei alkais saarna?
Kertokaa omiaki kokemuksia!

ML ylläpito

Moikka,

sinun kannattaa kirjoittaa Nuortennetin seurustelu-aiheiselle keskustelupalstalla tuo sama viesti. Sieltä muut löytävät sen helpommin ja voit saat kommentteja muilta.

Palsta löytyy täältä: http://www.mll.fi/nuortennetti/ihmissuhteet/keskustelu/

Jos haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, voit soittaa lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) ja pohtia asiaa yhdessä päivystäjän kanssa. Soittaminen on maksutonta ja nimetöntä.

Mmh

Älä yhdistä kavereita ja poikaystävää. Ei tule mitään.

t. Kokemus

Vastaa aiheeseen: Miten kertoisin vamhemmille?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top