Siirry sisältöön
ihastunut <3

voisitte kertoo miten kertoisin tälle kyseiselle ihmiselle;)

Kona

Itse tekisin jonkun söpön lahjan, joka vois osoittaa sitä. Kysy sitä vaikka heseen! Tai sano sille että se on kaunis niin fyysisesti kuin luonteeltaan, ja että taidat sen takia olla ihastunut. Sen ei välttämättä tarvii olla semmonen itsestään selvä juttu. Jos vain vietät sen kanssa aikaa ja jos se on oikea ihminen, teille selviää ilman sanojakin että tykkäätte toisistaan. Mutta älä vaan pahastu jos se ei tykkää susta, se ei ole maailman loppu!!! Ehkä jos katsot ympärillesi, niin saatat huomata jonkun semmosen joka pitää sinusta. Mutta hei, parempi tehdä kuin jättää tekemättä jokin asia. Etkä varmaankaan enään muista sitä enään vuoden päästä jos joku menee pilalle. Ja jos jotkut luokkalaiset nauraa sille tai juoruilee, muista että se yleensä loppuu aika nopeasti, ja ne vaihtaa toiseen aiheeseen. Jos kaikki menee hyvin, niin kutsu häihin.
Onnea elämään!

Anonymfi

Moi! Tää kysymys on tosi vaikea eikä siihen ole yhtä vastausta. On tärkeää, että olet itse varma tunteistasi ja tiedät olevasi valmis suhteeseen. Sinun on myös hyväksyttävä, että tämä ihminen ei välttämättä tunne samoin sinua kohtaan. Tottakai torjuminen sattuu eikä tunnu kivalta, mutta tällä ihmisellä on oikeus kieltäytyä. Ja vaikka homma ei onnistuisi, muista että muitakin ihmisiä tulee, eikä tämä ole maailmanloppu! Tsemppiä!:)

Kolmiapila

Aloitan nyt sillä, että ei ole mitään pakkoa kertoa. Mulla on ollut elämäni aikana varmaan 30 ihastusta, lievempiä ja pidempikestoisempia, mutta tunteistani olen kertonut yhdelle. Eikä se mennyt ihan toivotusti…

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että haluat kertoa tunteistasi tai ylipäätään tehdä asialle jotain, joten kerron aluksi ihan pari perusjuttua, jotka ehkä tiedätkin
1. Tunteista kertominen ei automaattisesti johda seurusteluun. Tajuat sen varmasti kyllä, mutta sanon sen silti. Kun kerroin omista tunteistani, elättelin toivoa, että vastaus olisi suurinpiirtein ”okei, seurustellaanko?” Yllättäen vastaus ei ollutkaan ihan sellainen. Toivoisin, että mietit, tahdotko vain siis kertoa tunteistasi, vai haluatko alkaa myös seurustelemaan.
2. Jos tahdot kertoa tunteistasi kertomisen vuoksi, mikä oli puoliksi mitä itse tein (toinen puoli oli se joka toivoi seurustelua), niin ei ole mitään väliä miten asian kerrot. Jos tarkoituksena ei ole, että kertominen johtaisi joten kuten seurusteluun, voit vain lähettää viestin, soittaa puhelun tai sanoa face-to-face. Sillä ei loppujen lopuksi ole väliä. Sanoisit vaan vaikka ”oot mun mielestä kiva ja mulla taitaa olla tunteita sua kohtaan” tms.
3. Olettaisin, että toiveissasi olisi kuitenkin ehkäpä seurustella ihastuksesi kanssa. Siinä tapauksessa yleensä asian suora ilmaisu ei toimi. Toki asiaan vaikuttaa ikäsi, ainakin omina ala-asteaikoinani seurustelu saattoi alkaa pelkästään kysymällä ”alax?” mutta jos olet nyt ala-asteella, tilanne on luultavasti muuttunut. :D No niin, eli jos haluat seurustella, voin kertoa sinulle: hyvä suhde lähtee hyvästä kaveruudesta. Eli jos haluat romanttisen suhteen, kannattaa ystävystyä edes jollain tasolla ihastukseesi. Siinä myös näet sopisitteko oikeasti yhteen ja ihastuksellasikin on paremmat mahdollisuudet kiinnostua sinusta. Muista myös hankkia ihastuksesi numero ja joku sosiaalinen media (jos niitä käytät/käyttää), se helpottaa yhteyden pitoa.
4. Kun olet ystävystynyt ihastuksesi kanssa tai edes tutustunut hiukkasen (tai ehkä olette jo kavereita, onnea vain), on aika tehdä asialle taas jotain. Toki jos huomaat, että tunteesi ihastustasi kohtaan ovat kadonneet tai ihastuksesi ei vaikuta kiinnostuneelta sinuun tutustumiseen, ei kannata jatkaa. Mutta jos teillä synkkaa ja ihastuksesi vaikuttaa kiinnostuneelta seurastasi, kannattaa tietysti hienovaraisesti varmistella onhan hän sinkku ja onko hänellä romanttisia tunteita sukupuoltasi kohtaan. Sitten menee jännittävämmäksi, suosittelet pyytämään ihastustasi treffeille. Miten? Hyvä kysymys
5. Yleinen näkemäni kysymys treffeihin liittyen on mitä siellä voisi tehdä. Paras tekeminen treffeille olisi jotain, josta molemmat sinä ja ihastuksesi nauttisitte. Jos tiedät ihastuksesi pitävän esimerkiksi elokuvista, käytte vaikka elokuvissa tai pidätte elokuvaillan. Tai jos tiedossa on hyvää säätä ehdota vaikka kävelyä tai kesällä piknikkiä. Jos olet tutustunut ihastukseesi, osaat luultavasti keksiä häntä miellyttävän idean. Kannattaa muotoilla treffiehdotuksesta selkeä, mieti kellonaika ja paikka valmiiksi, mutta ole valmis muuttamaan aikaa ihastuksen toiveiden mukaan. Pidä myös huoli, että on selkeää kyseessä olevan treffit, eikä kaverillinen tapaaminen.
6. Kun olet suunnitellut treffit, jäljellä on jännittävä osuus, ihastuksen ulos kysyminen. Itse suosisin kasvotusten kysymistä, mutta tee miten itse parhaaksi koet, viesti tai kirje käy. Kastovusten kysyessä kannattaa valita hetki, jolloin voitte olla kahdestaan tai edes joten kuten yksityisesti.
7. Jos ihastuksesi suostuu treffiehdotukseen, onnea! Olet päässyt pitkälle ja kohdannut vaikeuksia. Nyt on kuitenin vaikea auttaa sinua, sillä kaikki on hyvin tilannekohtaista. Treffeillä ei kannat stressata liika, vaan tutustua ihastukseen ja nauttia yhdessä olosta. Muista kuitenkin, että jos ihastus käyttäytyy huonosti tai etenee liian nopeasti, mikään ei velvoita sinua pysymään treffeillä. Toivottavasti sellaista ei kuitenkaan tapahdu. Treffeillä luultavasti voit huomata onko ihastuksellasi kiinnostusta sinua kohtaan ja onko sinulla häntä. Jos vaikuttaa siltä, että haluaisit yhä seurustella ihastuksesi kanssa voit toki ottaa tunteesi esiin treffeillä, mutta kannattaa miettiä, sopiiko se tilanteeseen. Treffejen jälkeen suosittelen toisten treffien sopimista, jos se tuntuu oikealta, ettei se unohdu.
8. Kun olette viettäneet enemmän aikaa yhdessä, on mielestäni aika ottaa seurustelu esiin ja kertoa tunteistasi. Jos olette käyneet useammilla treffeillä, uskon että sinulla on hyvät mahdollisuudet onnistua.
9. Viimeinen muistutus aiheesta: älä kiirehdi ensisuudelmaa tms. Ei ole mikään kiire.

Ohops sitä tekstiä sitt kanssa tulikin. Muista että elämässä ei ole yhtä oikeaa ratkaisua ja tää nyt oli vähän tämmönen rautalankamalli jossa näkyy mun mielipiteet. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerro toki tapahtuuko sun ihastuksen kanssa mitäään :D (oho, meni yli 4000 merkkiä)

ihastunut <3

omg kiittiii et ootte käyny vastailemas<333 ihania ootte<33

joo siis ollaan tän kyseisen jätkän kaa kavereit oltu ny 1kk kavereit ja se tietää et tykkään siit ja se taitaa tykätä must ainaki siltä se vaikuttaa
mut ainut ns. ongelma täs on se et tämä kyseinen ihminen on islamilainen tai siis tajuatte varmaan:)

mutta joo mites teil nykyää menee:)?

palaillaan<3

ihastunut <3

kerroin tälle mut hän ei ole vielä vastannut tai edes nähnyt tätä kyseistä viestii:/

Vastaa aiheeseen: miten kertoo ihastukselle tunteistaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top