Siirry sisältöön
Apua jos sais

haluun kertoo yhelle tyypille et pidän siit mut miten oon yleensä ihan hirveen ujo ja facen kautta en voi sillä hänellä ei ole. kannattaisiko se jos joku kavereistani menisi kertomaan hänelle vai pitäisikö minun itse. ja en viitsisi mennä sanomaan sitä hänelle jos hänen kaverinsa ovat aina hänen kanssaan. apua kiitos ja miten sanoisin jos kertoisin itse hänelle, en haluisi käyttää sanoja alax olee. vaan kertoo et pidän siit kovasti. kiitti jos saan ees pari vastausta, sori et täst tuli aik pitkä

go

Mee puhuun sille jos haluut joskus et se on sun kaa.Pyydät sen vaik sivuun siit ja kerrot et tykkäät siit ja sillai.Poika ei ees usko , jos joku kavereista menee kertoo että tykkäät siitä (onhan niitä poikkeuksiakin) mutta mulla on kokemust.

Nimetön

Moi….

Öö no yritä vihjailla tai katsoa hetkeä jolloin hän sattuisi olemaan yksin, koska kaikilla on joskus ainakin aikoja jolloin on yksin edes pari minuuttia.

Joo ja voit laittaa myös kaverin kertomaan ja niin. Yritä lähestyä häntä vaikka niin että tervehdit/ hymyilet hänelle taikka kehut hänen vaatteitaan tai jotainja jos hän vaikka lukee hotain tai muuta niin voithan vaikka kysyä jotain asiaan liittyen. Tai jos olette samalla luokalla samoissa valinnaisissa, niin voit kysyä häntä vaikka pariksesi ja jos teillä on samoja kiinnostuksen kohteita niin myös niistä voi puhua.

Mutta suosittelen ettet mene aluksi heti kysymään että alatko olemaan koska yllättävän moni voi ns.säikähtää mutta jotkut voivat vaikka heti vastata eivätkä edes ylläty. Tosin riippuu ihan tytöstä. sori että jutut ovat sekavia ja viesti pitkä mutta silti :) toivottavasti saat sen tytön.onnee!!! :)

Vastaa aiheeseen: Miten kertoo tunteistaan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top