Siirry sisältöön
Rakkaudenkipeä

oon vasta 15, mutta kärsinyt yksinäisyydestä 8vuotiaasta asti, kun mun puberteetti alko hirveen aikasessa vaiheessa ja pojatki alko kiinnostaa… Ja se täs ongelma on. Mä kärsin hirveesti yksinäisyydestä, mutten voi seurustella kenenkään kaa koska ne ei tunnu olevan samalla tasolla henkisesti, kuin minä. Niiden elämään kuuluu vielä äkilliset raivonpurkaukset ja muut teinijutut, joiden yli mä olen jo päässyt. Kun ihastun, ihastun aina itseäni vanhempiin henkilöihin ja tiedän jo siitä että se on tuhoon tuomittua ja typerää. Seurustelin kerran 27vuotiaan kanssa, ja olin siihen rakastunut syvästi. Kuitenkin se pisti välit poikki koska pelkäs mun rakkautta mun iän takia. Itken sen perään yhä, vaikka siitä on jo 1½ vuotta. Muut mun ihastukset on olleet 24, 35 ja aina vaan korkeentuu. En siedä ikäisiäni, niiden tarvetta olla aina oikeessa ja sitä metelöintiä sekä riehumista. Ainiin, ja ainainen poikien seksillä ylpeily ja tyttöjen kovaääninen kikatus saa voimaan pahoin. Onko mut kiusalla loitsittu tän ikäseks? Mä tiedän että tuun samaan oikeuden rakkauteen vasta kun oon 18+, mut siihen on nii hirveen pitkä aika… Tuntuu että kuolen mielummin ennen sitä.

:D Minä hei

voisinpa mie tulla juttelee sulle :3 ois mukavoo ite oon ollu kotona miettinyt millaista ois olla jonkun kaa ihan seurustella ja kun muut tytöt meikän luokal on jo muiden kaa enkä mie viiti mennä muiden juttusil :P ja oon 14.v mut ikähän ei kerro sitä :D

Sirena aka. Jani96

Ei tietenkään ole kivaa jos on joutunut kokemaan yksinäisyyttä. Itse taas en ole, mutta henkisesti olen sillä minä satun vain ajattelemaan maailmaa vähän laajemmalla kantilla itseni kantilta aika ajoin. Pyrin siis siiren että voisin olla nainen joku pv. Jätkä vielä. Jonka takia olen ollut ajatukseni kanssa yksin. kyllä ihmiset pääsee niistä teini ihqu pissis jutuista aika hyvin yli kun liikutaan mun ikäluokalla. Koitat vaan löytää jonku jätkän, joka on 17-19 niissäkin on paljon mukavia. Tunnen itse ainakin monia. Vaikka tahdonkin olla nainen ei tarkoita että olisin kiinnostunut miehistä, minulla on osittain sama ongelma naisten suhteen. Sillä kaikki ei vaan tajuu transuja ja ne jää usein yksin. Toki on pari kaveria jotka hiffaa, mutta suhteiden osuus on taas se että jää yksin.

Enkä mä usko että sua on loitsuttu tahallaan tuon ikäiseksi. Olet vain kehittynyt elämäsi takia nopeasti henkisesti. Fyysinen ikä kun jäi siinä vaiheessa jälkeen. Kyllä sä vielä sen miehen löydät. JA jos täällä sais antaa nimen niin voisit tulla juttelemaan kanssani. Jos on jokin keino jutella niin mielelläni voin laitella viestejä.

Vastaa aiheeseen: Miten kestää yksinäisyys?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top