Siirry sisältöön
Dita

Noniin, juttuhan nyt menee niin että mun poikaystävä on nyt tosi poissa tolaltaan ku hänen läheisensä on epäilty tapaus koronasta. Mitään ei kuitenkaan oo vielä testattu. Oon nähny hänt tosi harvoin tollasena ja se huolestuttaa muo ja tahtoisin auttaa, vaatii se mitä vaan. En kuitenkaan tiiä et kaipaaks hän nyt tilaa ja et en puhu hänen kanssaan tästä vai haluuko hän avautuu mulle tästä mut vaatii sen et otan asian puheeksi? En nyt kuitenkaa voi mennä hänt kasvotusten tapaamaan ni pitäiskö kerätä joku lohtu kassi täyteen herkkuja ja jättää ovelle, vai onks se jo liian juustoo? Kiitti ku luit tänne asti, arvostaisin jos kertoisit oman mielipitees!

Ella, verkk@ri

Moi Dita!

Ihanaa, että huolehdit poikaystävästäsi! Nyt tällaisessa tilanteessa toisen tukeminen ja hänelle kertominen, että olet häntä varten jos tarvitsee juttuseuraa tai vaan tukea on erittäin tärkeää.

Ja se lohtukassi ei ole liian juustoo! Oikein söpö idea ja hän varmasti ilahtuu siitä! :D

Tsemppiä teille molemmille! c:

Nimetön

Vie joku herkku pussi ja puhu se auttaa tai jos edes vaikka pelaisit hänen kanssa vaikka pleikkaria tai xboxia vaikka et siitä pitäisikään se auttaisi häntä varmasti paljon ja juttele ja hengaile se auttaa varmasti

Vastaa aiheeseen: Miten kysyä varovaisesti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top