Siirry sisältöön
Ihastunut

Eli siis oon 13v poika ja oon pitkään halunnu kysyä snäppiä mun ihastukselta mutta en tiedä miten teen sein ilman että koko keskustelu menee todella kiusalliseks ja oudoks. Se menis varmaan näin:

-Moi! Mikä sun snäppi on?

-MIHIN SÄ SEN TARVIIT?!?!?

-Ihan että vois keskustella.

-Miks just mä????

-Vaikutat kivalta tyypiltä

-en mä oo luokan ainoo kiva tyyppi

-no kun sä vaikutat erityisen kivalta

-ok?

-niin mikä se snäppi on?

-Mitä v*ttua se sulle kuuluu!

-okei sori

Voiko joku ehdottaa että miten kysyn ja kannattaako kysyä tunnilla millon ollaan pöytäryhmän kanssa ja ne kuulee ja puuttuu keskusteluun ja alkaa v*ttuilla vai välitunnilla millon se on sen kaverin kanssa? Haluisin jonkun hyvän selityksen että miks sen pitää kertoa se. Aina mä voisin myös whatsappia käyttää mutta se voi olla outoa jos tulee tuntemattomasta numerosta viesti ”Moi! Pääsetkö ulos joku päivä?” Keskusteleminen aluks tuntuu vaikeemmalta koulussa mutta viestillä olis aluks helpompaa.

Ketsuppi

Moi! Suosittelen aloittelemaan keskustelua ihan jostain vaan ihastuksesi kanssa esim. jokin kouluasia ja sitten kysyä snäppiä. Mielestäni se olisi melko luonnollinen tapa ja jos ihatsuksesi jostain syystä suuttuisi tai alkaisi kysellä paljon miksi sitä pyydät, ei hän ole arvoisesi. Tai voithan vain etsiä hänen nimeään snäpin hausta. Joka tapauksessa onnea matkaan, toivottavasti onnistut! 💓

Vastaa aiheeseen: Miten kysyn snäppiä ihastukselta???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top