Siirry sisältöön
Muumityttönen

Moi!
Mulla on semmonen ongelma että en tiiä yhtään miten lähestyä mun ihastusta. Mulla on ollu sen snäppi keväästä asti ja ollaan puhuttu siellä tosi paljon kaikkea. Ollaa siis samalla luokallaki, mutta koulussa en sitten uskallakkaan puhua sille mitään. En oo ees moikannu sitä. Syynä varmaan se, että jos se tulee vastaan jossain, se kattoo musta ohi, eikä reagoi mitenkään. En vaan osaa moikata jos en saa katsekontaktia ollenkaan. Mua harmittaa, ku haluisin tutustua siihen mutta en USKALLA😂 pliis auttakaaaa

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Mun ihastus ainakin sai hurmattua mut hymyillä ja katsekontakteilla (toisaalta tyyppi on hetero, joten öö…). Sitte tuli ”Moi, sul on ihanat hiukset” ja ”Haluisitko nähä joskus muulloinkin?” Mä olin ihan myyty. Sen ei ollu ees tarkotus flirttailla ja silti se toimi. Suosittelen.

Väiski,17

Voin yrittää laitaa kysymyksiä ja neuvoja, jolla olisi helppoa sulle miettiä. Toivottavasti saat asian kärrylle?

1. Tiedätkö ihastuksen kiinnostuksen kohteista, harrastuksesta, vapaa ajasta, koulu jutuista, sosiaali elämästä, lapsuudesta tai intohimosta, jossa hän vietää aikaa?

Tuossa olisi tärkeää, mitä tiedät ihastuksesta. Jos hän esim, tykkää sulkapallosta, videopeleistä, korttipeleistä, lemmikeistä, valokuvaamisesta, elokuvista, metsästä, ulkoilusta, sarjakuvista tai kokailusta, niin ehdota hänelle ystävälisesti ja selväksi, niin uskon, että ihastus pikku hiljaa huomaa sut. Sinun pitää vaan rohkaista itseään ja kysyä rennosti. (PS: Tiedän, että on siinä riski. Joten varmista ensin, onkos hän se henkilö, johon haluat oikeasti tutustua ajan kanssa?)

2. Muistatko, miten ensitapaamisella onnistuit murtamaan jäätä?

Tiedän, että keskustelun aloitaminen on vaikeaa, kun me suomalaiset usein vältämme turhaa keskustelua. (Esim: Valitamisella) Ainoa keino?: Kuvittele puhuvasi ystäväsi kanssa, kuin ihastukselle, kun aiheella ei ole väliä, vaan se, miten ihastus on kiinnostunut jatkamaan keskustelua pidempään tai käytöksestä huolimatta.

3. Miten haluat kohdella ihmisiä?

Tää voi kuulostaa kliseeltä, mutta parempi olisi tietää, missä kulkee raja. Jos ihastus pitää sinua ilkeänä, sen takia, että kiusaat häntä tai toisia, vaan herätäessä huomiota. Anna mielikuvistus antaa ja mietti, mistä ihmisestä piirteestä pidät ja mitä et.

4. Osoita mielenkiintoa ja kuuntele!

Tämä voi kuulostaa haastavalta, mutta sano ihastukselle jotain kivaa ja kysy lisää. Esim: Harrastuksesta, asusta, persoonasta tai muusta ja pyri olemaan läsnä tilanteessa, niin kauan, kuin on mahdollista. Kliseitä vuorosanoja ei toimisi, vaan pitää kehittää itse. Eli tarkoituksella olisi, että ihastus huomaisi sinua, olevan kiinnostunut.

Yourmom

Sama ongelma, en osaa auttaa, tsemppiii

gold rose

ihanan kuulosta <3 musta tuntuu että seki on ihastunu suhun mutta on vaan ujo, kerta juttelette paljo somessa mutta koulussa ei uskalla. koita joskus vaikka vaan moikata sitä tai vaikka kysyä miten menee

P. Oika

Jos sulla tulee joku tilanne että sä ja sun ihastus on ootte muitten kaa ja siinä porukassa puhutaan seurustelusta nii kysyt siltä vaa ohi mennen mikä sen reaktio ois jos sä oisit ihastunu siihe

Muumityttönen

Kiitti vinkeistä❤

Merenaallot

Mun neuvo on että ei kannata lähestyä ihastusta puhumalla entisistä ihastuksista, silloin varmasti kundi juoksee pois. Toinen neuvo: ole oma itsesi ihastuksen lähellä. 3 neuvo: ei kannata valittaa omista huolista kundille ollenkaan. Sekin voi ajaa kundin pois. 4: kannattaa kysyä kundilta vaikka millaisia tulevaisuuden suunnitelmia on? ja katsoa itse että kuuluuko ne samat tulevaisuuden suunnitelmat sun elämään, silleen tietää parhaiten voisiko toisen kanssa olla tulevaisuus samanlainen. Kannattaa aloittaa eka keskustelu ekoilla treffeillä tietenkin harrastuksista, mistä musiikista pidät? Yms.

Vastaa aiheeseen: Miten lähestyä ihastusta???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top