Siirry sisältöön

Miten lähestyä?/ Olisikohan myöskin kiinnostunut?

Mitähä nyt

Eli siis,

oon 15v-poika (täytän 16 alkusyksystä) ja tos muutama päivä sitten tuli yhteyshaun tulokset ja tähän lukioon johon pääsin piti mennä tekemään ainevalinnat (siis ihan sinne koululle).

Okei eli se siis toimi silleen et piti mennä sinne koulun eteen, ja sitten siinä ovella on tutoreita jotka siis kertoo (huom. kertoo) miten/mihin luokkaan pitää mennä tekemään niitä kurssi valintoja riippuen siitä millä linjalla siis on. No sitten yks niistä tutoreista kysy multa mihin linjalle oon menossa (ja siis tutorit on kanssa erikseen eri linjoille). Sitten siis kerroin sen linjan ja sitten se onkin silleen et ”No seuraa vaikka mua ni mä näytän” sit se siis vaa ohjas siihen luokkaan…

Sitten siinä oli siis opo + tuutori auttamassa niissä valinnoissa, mutta tää tyttö joka ohjasi mut siihen luokkaan sitten jäikin siihen sen toisen tutorin lisäksi. Siis tämä minut siihen luokkaan ohjannut tutor oli yleislinja tutor eikä sen mun linjan. (eli se ei ollut todennäköisimmin se paikka missä sen pitää olla)

Sitten siis siinä tehtiin niitä valintoja, yms…
(oli ainakin jossain määrin sellainen tunne että tämä yleislinja tutor auttoi minua huomattavan paljon enemmän kuin muita)

Sen jälkeen kun siis ne omat valinnat oli saanut tehtyä niin sai lähteä (eli ihmiset lähti yksitellen)

Sitten kun mä lähdin siitä olin ehkä joku tyyliin viides joka lähti tms.. Niin tämä tutor erikseen onnitteli tämän opiskelu paikan saamisesta siinä kun lähdin (ei ollut sanonut siis mitään näille jotka oli lähteneet aiemmin). Siinä kun sitten poistuin luokasta ja lähdin kävelemään ulos niin huomasin, että tämä tutor lähti pois tästä luokasta lähes heti jäljessäni (siis ilmeisesti toiseen luokkaan tms.)

Noniin eli siis nyt tähän loppuun muutama juttu vielä (joo tää on pitkä). Eli jos tuosta aiemmasta ei vielä käynyt ilmi niin olen siis ihastunut tähän yleislinjan tutoriin. Ja jotenkin ois sellanen ajatus ainakin itellä että kyseinen tyttö saattaisi tykätä takaisinkin. Eli sitten lopulta ne jutut mihin haluaisin apua/vastauksia

-Onko tutorit siis menossa 2. vai 3. luokalle? (itse olen ymmärtänyt että olisivat menossa 2. luokalle)
-Teidän mielipiteitä siitä vaikuttaisiko tämä siltä, että tämä tyttö olisi myöskin kiinnostunut?
-No miten tässä pitäis edetä sitten kun koulut alkaa?

Ja nyt jo kiitos kaikille vastaajille!

15v poika

Mitä jos se tunteekin sut jotenkin mut sul ei oo hajuukaa sä kuka se on? Oisko se mitenkään mahdollista?
Mutta kyl veikkaan et tykkää susta. Kannattaa varmaan seurata pari viikkoo tilanetta ku koulu alkaa ja siitä päätellä. Samalla myös varmaan ite antaa jonkinnäköistä pientä merkkiä varmuuden vuoks.
Mulla kyllä kans tulee semmonen mielikuva että tutorit ei kyllä ihan kovin helposti ihastu(koska ollaan vuoden nuorempia)ut enpä tiiä. Itelki oon siis menossa lukioon nyt.

Vastaan

15v poika. Sinäänsä voisi olla että jotenkin tuntee koska kuulin kun se siinä jonkun kanssa puhui niin se on samasta peruskoulusta minä itse. Noh täytyy kattoo

Poika 15v

Ja lisäksi vielä se et millä tavalla meinasit tota ”pientä merkin antoa”?

Vastaa aiheeseen: Miten lähestyä?/ Olisikohan myöskin kiinnostunut?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top