Siirry sisältöön
🏳️‍🌈

No, näkyy otsikosta. Eli miten naisten välinen seksi toimii, ja onko sitä mahdollista harrastaa ilman mitään välinettä? Kyllä siis perusasiat tiedän, mutta jäin tässä vain miettimään tuota… että jos joku osaisi vähän paremmin selittää? Ja jätetään ne iänikuiset SEKSI UH AH -kommentit pois, niinhän?

saksisiskokset

Esimerkiksi ”saksimalla” eli pilluja yhteen hankaamalla. [osa viestistä poistettu] voi myös nuolla.

Heiiiiiiiiii…!!!

Voiko joku vastaa, koska en itekkään tiiä! Ja haluisin tietää!!!

lesbo 16

ei oo mitää tiettyy tapaa mut mä ja mn ty yleensä alotetaan vaa sillä et me suudellaa sängys, sit sen jälkeen otetaa paitoi pois ja suudellaa koko aja toisetmme kehoi alempaa ja sit suuseksii toiselle ja myös sormii käyttämäl ja sit joko orgasmin jälkeen vaihetaa paikkoi tai jäädää vaa suutelee, mennää suihkuu yhes ja katotaa leffaa

rainbow

Ite oon lesbo mut en oo koskaa harrastanu seksii kenenkään kanssa. :)
Mut on erillaisii tapoja, yritän selittää fiksusti. xd
Mut kans mun mielestä ei oo kuitenkaa nii ”kohteliasta” kysyy tota niinku vaikka et ”miten heteroiden välinen seksi toimii”. (sorry en osaa selittää)
1. esim seksi leluil
2. 🍑👅
3.🍒🖐️✊🖐️✊
4. ✂️✂️”saksimalla”
5. 69
muistakaa et kaikil on eri tavat ja kaikki tykkää eri jutuista!<3
Toivottavasti autto!

Öö, moi?

Sry, en osaa auttaa… Mutta rainbow, en usko, että keskustelun alottaja tarkotti sitä kuitenkaan ihan noin, vaan halusi kysyy niinku selkeesti asian. Saa korjaa, jos oon väärässä🙃

Gurli

No en tiiä kauheesti mut ainakin suu seksi on miellyttävä ja pillujen yhteen hankkaus tai suutelu on tietyn laisii tapoi mut jokasella tapansa:)

Vastaa aiheeseen: Miten lesbojen välinen seksi toimii?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top