Siirry sisältöön
Spgboej

Miten vois olla itsevarmempi? Mulla on tosihuono itsetunto joka näkyy esim koulussakin vahvasti. En oikeesti uskalla ees viitata. Katon vaa vierestä kavereita ja muita jotka viittaa ja aattelen että pystyisimpä määki.
Meillä on tulossa äikässä sellanen esitelmä jossa pittää selittää noin 5min luokan eessä kirjasta. Mielummin tekisin 5 koetta viikon aikana ku esittäisin semmosta. En tuu pystymään siihen.

Kerran meillä oli liikkaa, ja pelattiin lentopalloa. Aluksi harjoteltii vaa pareittain ja se suju ihan hyvin. Mutta ku meiät jaettiin joukkueisiin ja mun piti tehä se alotus juttu nii mokasin täysin. Monta kertaa. Kaikki muut siinä oli hyviä. Eikä tilannetta auttanu yhtää se että mun ihastus oli kans siinä meiän joukkueessa nii olihan se ihan ***** noloa. Muutenki tuntuu että mokaan aina mun ihastuksen nähden.

Mua ahistaa tää juttu [osa viestistä poistettu]. Oon nykyää myös tosi levoton että kokoaja vaikka tunnilla pittää joko tärisyttää jalkoja tai kouristella sormilla tms.
Ja nukkuminen on mulle vaikeeta. Mulla kestää tosikaua saaha uni vaikka oisin väsyny, ja saatan herätä yöllä monta kertaa pitkiksi ajoiksi.

Sori ku varmaan oli aika sekavaa mutta niin, kertokaa miten te ootte saanu paremman itsetunnon

t

Mulla oli viime vuonna esitelmä ja mua ahdisti se ihan sikana, mut sen jälkeen aattelin et miks mua jännitti nii paljon, kun ei se ollu niin paha.
Mutta kannattaa miettiä että sä elät vaa kerran, eikä kukaan tuu luultavasti muistaan mitää noloja juttuja jota sulle on tapahtunut ku ne miettii omia mokia. Ja muista et kaikki tekee virheitä joskus.
En tiiä auttoko yhtään mut joo

Moikkelis koikkelis

Aivan ihana kiitos❤❤ tuo autto ku huomaa että muillaki voi olla samoja pelkoja ja tälleen😊

Moikkelis koikkelis

Oho mää vaihan välillä tota mun nimeä mutta oon siis tuo alottaja

Vastaa aiheeseen: Miten nostaa itsetuntoa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top