Siirry sisältöön
Hukka

Moi. Mulla on ollu jo kaksivuotiaasta outo tapa nukahtaa. Mä alan keksii jotain tarinaa (mitä dramaattisempi sitä parempi) ja mietin että miten muut oikein saa unta? Jos mä en keksi sitä tarinaa niin alan ajatella liikaa.

Sinisiipi

Moikka! Mullakin oli joskus tollanen outo tapa, siis aloin keksii jotain rakkaustarinoita ja nukahdin niihin. Mut nykyään nukahdan silleen et pitää olla pimeetä/unimaski ja silleen suht hiljaista. Unen tuloon mul yleensä auttaa se et keskityn hengittämiseen silleen et 5 sekkaa sisäänhengitys ja 5 sekkaa uloshengitys.

Hipu

Mulla auttaa erilaiset hengitysharjotukset😅 Esim 2s sisään pidätä 8s 4s ulos. Ite teen tän noin 5 kertaa💗

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Siis itekkin välillä keksin tarinoita joissa oon se päähenkilö. Yleensä nukahdan silleen että menen sänkyyn, menen tiettyyn asentoon eli kun nukun yläsängyssä niin olen seinää päin laitan seinän puolelta peiton jalkojen väliin, sitten laitan oikean käden koukkuun mun viereen. Nukun siis mahallaan ja sittenlaitan koko ylimääräisen peiton mun alle ja sitten vasemman käden pois peiton alta. Saatan joskus näyttää kuolleelta ruumiilta mutta öö en oo…
Sitten öö jos en saa unta niin joko keksin sen tarinan tai sitten masturboin niin sillä saa hyvät unet( vaikka jostain syystä aina kun masturboin sängyssä nii sit sielt tulee sitä nestettä XD ja sit on vähä kostee patja mut se on ihan kiva.
Ciaó!

12 v. tyttö

Mä teen samalla tavalla kuin sä

Hukka

Mä oon itekki yrittäny tota hengitys jutuu. Mulla se ei okein toiminu. Mussa on varmaan joku ongelma, koska mä unohdan usein hengittää ja välillä illalla mä en saa unta koska musta tuntuu että mun hengityksestä kuuluu liian kova ääni(en siis kuorsaa). Tai sitten alan kuunnella mun sydämen ääntä ja miettii että montako sydämen lyöntiä on viel jäljellä, mutta en pelkää kuolemaa. Mä en vaan osaa nukahtaa

Vastaa aiheeseen: Miten nukahdatte…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top