siistäh

Voisko joku oikeesti hienostelematta kertoo miten sitä harrastetaan, ei sillai kahel sanal vaa kunnolla!!! :)

nuori hurja

laittamalla muna pilluun AH AH ;)

Nimetön

Juuuuhhh hei tänne PALJON vastauksia, mäki haluun tietää!!! :D Tytöt ja pojat kaikki neitsyyden menettäneet, nyt ois aika avaa suu ja kertoa totuus! :);)

Nimetön

Oikea käsi. Ja vaseliini

<33

Ok, ekaks seksiinhän kuulu sellanen esileikki et riisutaan vaatteet ja hyväillään toista vaa sillee kun se tykkää (esim. suulla, käsillä tai jollain) Esileikki on tärkee osa seksii ja saa kestää kauankin! Sitten poika voi nyt vaikka olla päällä (siis tytön päällä) ja alkaa vaa niiku tunkee itteään sinne tytön sisään. Ja tehdä sitä niin kauan kun vaa haluaa (ja niin kauan kun tyttö haluaa). Ja sen varsinaisen yhdynnän jälkeen vaan vaikka halaillaan ja ollaan sitte ihan rauhassa. Siinä oli, ole hyvä!

no jaa

Nii. Just kun toi yks tyyppi sano et eka se esi leikki jossa halillaan,pussaillaan,nuollaan jamuuta sellasta sit voi ruveta toisen vaatteitä riisuu ja edes takas liikettä heh kato joku simpson jakso jossa marge ja homer tekee yhduntää tai muuta sellasta. En oo ite harrastabu sitä mut siinä on kai siitä niitä juttuja.

Nimetön

”Niinku toi yks tyyppi sano” kiva kiva -.-

OutokummunOlavi

Laita auton tankkiin vain bensaa. Laita naiseen vain munaa. Siinä Olavin oiva ohje.

joku

Sattuuko? :(

se paras

seksiin ei oo oikeeta tapaa, sitä voi harrastaa omilla ja kumppanin ehdoilla! yleensä siihen kuuluu riisuutuminen ensin sitte vähän hyväilya ja lopuksi sitte se kalu sinne omaan rakkaaseen pimppiin:) näin se toimii, joillain sattuu joillain ei!<3

Vastaa aiheeseen: MITEN OIKEESTI SEKSIÄ HARRASTETAAN
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.