Siirry sisältöön
siistäh

Voisko joku oikeesti hienostelematta kertoo miten sitä harrastetaan, ei sillai kahel sanal vaa kunnolla!!! :)

nuori hurja

laittamalla muna pilluun AH AH ;)

Nimetön

Juuuuhhh hei tänne PALJON vastauksia, mäki haluun tietää!!! :D Tytöt ja pojat kaikki neitsyyden menettäneet, nyt ois aika avaa suu ja kertoa totuus! :);)

Nimetön

Oikea käsi. Ja vaseliini

<33

Ok, ekaks seksiinhän kuulu sellanen esileikki et riisutaan vaatteet ja hyväillään toista vaa sillee kun se tykkää (esim. suulla, käsillä tai jollain) Esileikki on tärkee osa seksii ja saa kestää kauankin! Sitten poika voi nyt vaikka olla päällä (siis tytön päällä) ja alkaa vaa niiku tunkee itteään sinne tytön sisään. Ja tehdä sitä niin kauan kun vaa haluaa (ja niin kauan kun tyttö haluaa). Ja sen varsinaisen yhdynnän jälkeen vaan vaikka halaillaan ja ollaan sitte ihan rauhassa. Siinä oli, ole hyvä!

no jaa

Nii. Just kun toi yks tyyppi sano et eka se esi leikki jossa halillaan,pussaillaan,nuollaan jamuuta sellasta sit voi ruveta toisen vaatteitä riisuu ja edes takas liikettä heh kato joku simpson jakso jossa marge ja homer tekee yhduntää tai muuta sellasta. En oo ite harrastabu sitä mut siinä on kai siitä niitä juttuja.

Nimetön

”Niinku toi yks tyyppi sano” kiva kiva -.-

OutokummunOlavi

Laita auton tankkiin vain bensaa. Laita naiseen vain munaa. Siinä Olavin oiva ohje.

joku

Sattuuko? :(

se paras

seksiin ei oo oikeeta tapaa, sitä voi harrastaa omilla ja kumppanin ehdoilla! yleensä siihen kuuluu riisuutuminen ensin sitte vähän hyväilya ja lopuksi sitte se kalu sinne omaan rakkaaseen pimppiin:) näin se toimii, joillain sattuu joillain ei!<3

Sanna Jokinen

Hei! Sinua kiinnostaa seksi harrastaminen. Seksiin kuuluu tarpeeksi pitkä esileikkiosio, jossa kumppanit hyväiulevät toisiaan. Sen voi suorittaa vaatteet päällä, tai ilman.
Kun ”lämmittely” saa riittää, työntää poika jäykistyneen siittimensä tytön emättimeen. Kaikki seksitilanteet eivät ole heteroseksuaaliisia, joka on täysin normaalia. Seksiä voivat harrastaa tyttö ja poika, tyttö ja tyttö tai poika ja poika.
Nk. lesboseksissä, eli naisten välisessä seksissä nainen työntää apuvälineensä, kuten esimerkiksi dildon tai ”penisvyön” kumppaninsa emättimeen tai anukseen (peräaukkoon). Homoseksissä, eli miesten välisessä seksissä taas mies työntää jäykistyneen siittimensä kumppaninsa peräaukkoon.
On myös muitakin tapoja harrastaa seksiä. Siittimen voi laittaa myös kumppanin suuhun, tai seksiä voi harrastaa useampi ihminen, kuin kaksi.
Tietenkin myös ennen ensimmäistä seksikertaansa on ihmisen hyvä tutustua omaan kehoonsa itsetyydytyksen, eli sooloseksin kautta. Poika voi harrastaa sitä liikuttamalla peniksensä esinahkaa edestakaisin, ja tyttö taas kokeilemalla alapäätänsä sormin. Mikä vain, joka tuntuu hyvältä, on oikein. Tietenkin sooloseksissäkin voi käyttää apuvälineitä, kuten dildoa tahi ”tekopillua” tai -anusta.
Ei kun vain kokeilemaan!

Sanna Jokinen, Väestöliitto

Niklazz

Haluaisin harrastaa seksiä yhen tytönkaa mut en tiiä miten kysyisin sitä

:/

haluuko se harrastaa seksiä sun kanssa?
Kysy sitä itteltäs ja sit siltä!

Minä

Huomasin ettei kukaan maininnu ehkäsyä.
Se on aika tärkee asia.

.

Vittu mua oikeesti ahdistaa ja paljon eka kerta koska no siinä on vähä kaikkee

Vastaa aiheeseen: MITEN OIKEESTI SEKSIÄ HARRASTETAAN

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top