mieli maassa

moi!
oon siis 13-v tyttö ja häpeen omaa toimintaani ja kehooni. en ymmärrä miten jotkut pystyy vaan mennä kaduilla ja muilla ilman ajattelematta miltä näyttää. se tuntuu vaan jotenki hankalalta olla ajattelematta miltä näyttää(vaikka siltikin pystyisin vaan mennä ja nolata itteni missä vaan) mun ulkonäkö on ollu ongelma mulle jo jonkun aikaa joka on johtanut semmosiin vähän huonompiin juttuihin. [osa viestistä poistettu] ja jos saisin oman ajattelu tavan/mielen korjattua voisko se jotenki auttaa et olisi motivaatiota esim. vaikka siivota oma huone tai yrittää kunnolla asioissa? kuulin et kannatta juoda kunnolla vettä, ja se vois auttaa jotenki, mut mulle on muutenki vaikeeta yrittää juoda ees mehua tai muuta kun ei ole ruoka-aika. ja se vielä et hedelmät ja marjat on todettu epäterveellisiks vai? tossa jutussa käytän omaa maalaisjärkeeni ja syön niitä sillä en tajua mikä niissä on epäterveellistä. ymmärrän kyllä jos syö mansikoita niin että tulee kuume.
ymmärrän jos oli pitkä teksti. ja toivottavasti joku pystyy vastaamaan ja ymmärtää mua:)

Nuortennetin työntekijä

Hei mieli maassa,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

mieli maassa

tuossa tekstissä, kun sanon että vesi auttaisi. tarkoitan että se auttaisi aineenvaihduntaan, jotta paino putoaisi. haluan siis parantua henkisesti ja fyysisesti.

Vastaa aiheeseen: miten olla kunnossa nopeesti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.