Siirry sisältöön

Miten päästä huonosta/ärsyttävästä ’ystävästä’ eroon??

Pusheli Pasheli🏳️‍🌈

Mulla on yks kaveri joka on nykyään tosi ärsyttävä/ilkeä ja tällee. Haluaisin päästä siitä eroon ilman et aiheutan mitään kauheeta draamaa. Sil itellä ei oo mun kaa mitään ongelmaa mut must vaan tuntuu koko ajan et meil ei oo mitään yhteistä, niinku esim. samoja kiinnostuksen kohteita tai harrastuksia. Suoraan sanottuna se on mun mielestä se on aika pissis ja huomionkerääjä. En haluu satuttaa sitä tai sillee, mun mielest ei vaan sovita kovin hyvin yhteen sen kaa, enkä haluis enää olla sille kavereita. Aina kun se vaik kysyy et voisinko tulla sille mut aina keksin jonkun tekosyyn miksen voi kosk siel on vaan niin tylsää aina. Mua ei kiinnosta meikit ja jotkut pilapuhelut. Mul on myös yks mun toinen kaveri josta tää ’ärsyttävä’ kaveri ei pidä. Se aina juoruilee siitä ja mä oon vaan aina sanon sille et mä en juoruile mun kavereista, mut sit se vaan jatkaa.
Onks neuvoja??

Koi <3

Hei!
Itelläni on ollu saman tyylisii tilanteit ja paras tapa hoitaa ne on vaa puhuu rehellisesti. Kerro sun kaverille miltä sust tuntuu ja miks, kerro ett sun näkökulmasta ootte kasvaneet erillenne ja teidän olisi ehkä parempi lopettaa kaveruus. Kerro ja perustele asiat kunnolla, nii tää ihminen ei jää miettii mitä teki väärin ja ehk itekki huomaa olleensa huono kaveri. Voit myös lisää loppuun, ett se ei oo sen sun kaverin syy, sillä ihmiset välil vaa kasvaa erilleen ja se on okei.

Sanoit vältelleesi häntä. Jos se on ollut pahaa, niin suosittelisin myös pyytämään anteeksi siitä vaikka se onkin ollut ihan perusteltua. Välttely ei kuitenkaan tunnu kenestäkään kivalta ja sattuu kaikille.

Onnee kaiken kaa ja toivottavasti musta oli ainaski jonki verran apuu

✨Murbsula✨

Ihanaa että uskalsit tulla kertoon tästä. Oon itse ollut ihan melkein samassa tilanteessa tosi monta kertaa. Aina kannattaa yrittää puhua sen ihmisen kanssa ensin.
Syyttely ja yleistys ”sä AINA teet näin…” ei auta mutta sen kertominen millainen olo on viime aikoina kaverin seurassa tullut on yleensä helppo tapa aloittaa.
Jos hommat ei etene ja tuntui että siinä alkaa olemaan draamaa tulossa niin yksi tapa on vaan ottaa etäisyyttä.
Älä täysin ignooraa mutta ota etäisyyttä. Aina voi moikkailla jos näkee tai kysyä että mitä kuuluu mutta älä lähde sopimaan tapaamisia tai hengailuja. Jos teille on paljon yhteisiä kavereita niin ei kannata mainostaa heille että ”nyt mä otan tästä etäisyyttä kun se on niin ärsyttävä”.
Jos vähällä alotat etkä puhu niin paljon tai suostu hengaamaan niin nuo ihmiset yleensä tylsistyy eivätkä sen koommin häiritse.
Tsemppiä!

Spageli

Moi pasheli, pitkästä aikaa!👋🏻
Kuule, tiedän tunteen, kaikista parhain on vaan pikku hiljaa poistua piireistä, tai puhua asiat läpi suoraan. Mitä nyt tarkoitan, on että kerrot mielipiteesi, ja miltä susta tuntuu.. hankalaa selittää mutta toivon että ymmärrät

Vastaa aiheeseen: Miten päästä huonosta/ärsyttävästä ’ystävästä’ eroon??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top