Siirry sisältöön

Tosiaan oon siis 15v tyttö ja erosin reilu 5kk sitten poikaystäväni kanssa. Seurustelin hänen kanssaan vuoden ja 8kk. Erosta on pian puoli vuotta ja rehellisesti sanottuna ikävöin häntä edelleen todella paljon. Välillä tuntuu, että olen pääsemässä yli hänestä, mutta alan aina ikävöimään häntä uudestaan. Yli pääsemistä vaikeuttaa vielä se, että olemme samalla luokalla, eli näen häntä suunnilleen joka päivä. Kun erosta oli kulunut 3kk, kaverini kertoi minulle, että tämä entinen poikaystäväni oli kertonut päässeen yli minusta. Ensimmäiset pari päivää itkin kuultuani asian, mutta sitten aloin itsekkin päästä yli hänestä, kunnes nyt olen taas alkanut ikävöimään häntä. Miten siis voisin päästä yli erosta? Ero oli tosiaan yhteinen päätös ja erosimme hyvissä väleissä.

dramalama(🏳️‍🌈)

Ikävää kuulla, että sulle tapahtu näin. :( Kannattaa keksiä joku kiva keino, jolla saa itsensä paremmalle tuulelle. Teillä oli pitkä suhde, joten ymmärrän sinua hyvin. En oikein tiedä, mikä voisi helpottaa sinua, en ole ekspertti tässä:) Jos ikävöit häntä edelleen, välität hänestä! Sinun kannatta keskittyä muihin asioihin välillä, jos ajettelet tätä poikaa koko ajan. Jollekin aikuiselle kannatta jutella tästä. Se voi olla vaikeaa, mutta uskon, että se kyllä auttaa. Semmonen tyyppi on esim. koulukuraattori.Jos sulla on niin hyvä tuuri kun mulla, niin koulukuraattorille on tosi kiva mennä juttelemaan. Oli hyvä kun kirjoitit tänne, etkä jäänyt yksinään pohtimaan näitä asioita! Kyllä me sua autetaan.Ja kyllä sä selviit.

Tsemppiä ja iso hali Sulle!

Tyttö 14-v

Mulla on vähän sama, mulla on exsä samalla luokalla ja erottiin hyvissä väleissä. Mutta en ikinä pääsyt yli hänestä, mutta oon huomannut että en todennäköisesti pääse yli (huom tykkään hänestä vähäsen) koskaan mutta hyväksyn sen koska hän tulee aina olemaan osa mun elämää, koska ollaan tunnettu sen verran kauan. Jos haluat yli en tiedä miten, mutta voit hyväksyä sen ettet pääse hänestä ikinä yli kokonaan.

Vastaa aiheeseen: Miten päästä yli erosta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top