Siirry sisältöön
moi

Juttu on se, et mä ja mun entinen poikaystävä erottiin about 9kk sitten. Erottiin mun mielenterveyden tilan takia. Oon nyt lähiaikoina alkanu henkisesti parantumaan ja oon alkanu ikävöimään mun exää. Ei siinä muuten mitää ois, mutta se mun exä on jo saanut uuden ja se löytyy mun tuttavapiiristä, joten nään ja kuulen heistä kokoajan. Tottakai olen onnellinen mun exän ja hänen uuden puolesta, mutta en vain itse osaa päästää irti. Pitäskö mun vielä jutella mun exälle, estää jokasessa somessa vai mitä mun pitäs tehä?

12v girl

Kannattaa vielä kertoo toi ainakin! Vaikka just tolleen miten kirjotit tohon tai ainakin samankaltaisesti! Mut kerro TOTUUS! Ja jos se vastaa jotain ikävää ni päätös on sun:

Estätkö sen vai et?

Ihan miten itse asian näet. Kannattaa joka tapauksessa pitää mielessä, ettette voi palata enää yhteen, eksäsi on mennyt eteenpäin. Kun sen asian pikkuhiljaa hyväksyy, on jo hyvällä mallilla. Yli pääsemistä voi auttaa kaikkien yhteyksien katkominen jotka vain on mahdollista katkoa. Voit toki puhua tuttavasi kanssa siitäkin, että et ehkä halua kuulla kovin paljoa heidän suhteestaan. Luulisi ymmärtävän yskän jos tietää, mitä teidän välillänne on aikanaan tapahtunut. Jos haluat vielä jutella eksäsi kanssa, anna mennä. Ei se ole kiellettyä. Ja voihan se helpottaa sinunkin oloasi jos ihmissuhteenne saakin ajan myötä vaikka kaverimuodon.

gold rose

suosittelen että ainakaan sen aikaa ku hän on parisuhteessa tämän nykyisen kans niin et yritä sotkeutua siihen mitenkään ottamalla exään yhteyttä tai kertomalla tunteista. hyvä että oot jo pääsemässä yli ja yli pääsemistä saattaa auttaa jos poistat hänet joka somesta. jos hän sattuu eroamaan tästä uudesta niin sitten kannattaa miettiä asiaa uudestaan

Kokemusasiantuntija

Erositteko yhteisestä päätöksestä vai sanoiko hän, että ei halua olla kanssasi mt-ongelmien takia? Jos jälkimmäinen niin kyllä harmittaa sun puolesta, että häntä kaipaat.

Eksästä pääsee parhaiten yli (omien kokemuksien mukaan) siten, että keksii muuta tekemistä. Muuta asiaa päiviin esim. harrastuksia, arki -asioita sekä tutustuu uusiin ihmisiin. Kuitenkin tässä maailmassa on niin mahtavia ja upeita ihmisiä, niin kyllä varmasti hyvän tyypin vielä löydät.

moi

Kiitos ihan super paljon teille jotka vastasitte ja neuvoitte, ootte best<3

Mäyrä

Hanki uus

Vastaa aiheeseen: Miten päästä yli exästä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top