Siirry sisältöön
Kiki

Eräs toinen tyttö oli kiusannut minua jo monta monta vuotta.Hän haukkui minua ja kaikkea vastaavaa.Hän sanoi minua myös vammaiseksi,joka en todellakaan ole.Hän on esittänyt kavereiani jo viisi vuotta.Mutta oikeat kaverini kertoivat,mitä hän puhuu minusta.Joten…tein asian hyvin selväksi hänen kanssaan.Aloin itse uhkailla häntä pelisivuilla.Lopulta koitti viimeinen luokkaretki hänen seurassa.Toisena päivänä hän yritti pyytää anteeksi kaikkea mennyttä ja tälleen.En vastannut viestiin ollenkaan.

Facebookissa hän kysyi,että pääsisikö ratsastamaan meille tai edes katsomaan meidän hevosta.Vastasin näin: ”En tiä kuule…”.Eikä se lähettänyt sen jälkeen mitään viestiä.Mä sitten aloin selittään asian laitaa.Mä oon saanu siitä ns.Traumoja.Enkä aijo koskaan yrittää saada kavereita.Sitten se alko taas lähetteleen viestejä mulle.Mä vastasin jotain vaan niihin.

Nyt se tyttö on alkanu puhuun kaikkee mikä ei oo ees totta.Mun kaveri siis kerto mulle näitä asioita.Se tyttö oli kuulemma sanonu,että mä oisin haukkunu sitä vaikka en oo.Sitten se puuttuu mun asioihin kuten siihen,että saankoma sen lemmikin vai en.Ja mä aijon hankkia sen lemmikin vaikka meillä on jo paljon eläimiä.

Kuitenkin siis…se tyyppi ottaa kavereikseen vaan semmosii tyyppei joilla on lemmikkejä,koska sillä ei itellä oo.Sitten kuuleekin jo heti seuraavalla nurkkauksella,että se haukkuu niitä sen ”kavereita”.

Miten pitäisi nyt suhtautua siihen tyyppiin?Jatkanko vaan sillain,että esitän sille ettei oo mitään enään siinä välillä?Vai uhkailenko kertoa kaikille sen haukkumisista?Vaiko annan vaan asian olla,ja lopetan vaan tän esittämisen?
Pliis tartteen apuu.[osa tekstistä poistettu]

1 poika

toi on tosi tuttu tilanne. suosittelen kertoo opelle. ite oon varmaa vähä liia anteeks antavainen ku ite en oo viäläkää kannellu niistä jotka minusta levittelee huhuja.

Jassu

Tuossa tilanteessa kannattaa kokeilla olla sen kaverin kanssa ja jos semmoinen pahan puhuminen tai muuhunkaan kiusaaminen jos saman ihmisen kanssa jatkuu niin älä ole enään sen kanssa, voitte olla puheväleissä ja sovussa, mutta hyviä ystäviä teistä ei voi enään koskaan tulla :(

Poiga

Moi tuota itelläni on hieman kokemusta samanlaisesta tilanteesta. Tuosta kannattaa kertoa jollekkiin aikuiselle tai hyvälle ystävälle jos sellainen löytyy jos olo silloin helpottaa. Mutta älä ihmeessä alistu kiusaamiselle, Kiusaaminen on jotenkin vaan väärin eikä kenenkään tarvitse sitä sietää. Yksi hyvä tapa on se että antaa kaikkien haukkujen ja kiusoittelujen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Jotkut ihmiset päätyvät siihen päätökseen että pitävät kaiken sisällään joka ei kannata, Mitä pitempään pidät kaikkea sisälläsi sitä pitempään joudut sietämään inhottavaa oloa!! Onneksi sulla on vielä kavereita jotka voivat tukea sua. Ja kaverisuhteet kannattaa pitää hyvinä noudattamalla kultaista sääntöä! :)

Vastaa aiheeseen: Miten pitää suhtautua häneen jatkossa.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top