Siirry sisältöön
pehmis

Moi!

Tässä kysymys ensisijaisesti pojille, toki tytötkin voivat vastata.
Eli miten pojat osoittavat kiinnostuksensa? Mulla on tilanne, jossa en tiiä pojan tunteita mua kohtaan ja yritän selvittää sitä hänen käyttäytymisensä perusteella.

Ja jos olette edenneet seurusteluun asti ja yövytte poikaystävänne luona niin käytättekö/käyttääkö tyttöystävänne rintsikoita yölläkin?

uuno

o sitte me oltaisiin kai jotenkin vähä jännittyneitä ja kiinos tuneita susta.ja kyllä.

ps.
kannattaa ehdottaa jotain kivaa mutta ei semmosta

Nimetön

Re: Miten pojat osoittavat kiinnostuksensa?

Vastaus: ei mitenkään

tyttö

No, itse olen huomannut (sivustaseuraajana), että ainakin kaveripiirini pojat ovat huomaavaisempia ja kyselevät tytöltä enemmän, yrittävät viritellä keskustelua yms. Hyvänä esimerkkinä, että tytöllä oli kylmä ja poika tarjosi hupparinsa lämmikkeeksi. Ei sitä kyllä välttämättä itse lainkaan huomaa, sivustaseuraajana en ainakaan olisi huomannut tuota toista, ellei hän olisi itse kertonut. Toinen taas on aika läpinäkyvä.

Tietenkin se on yksilökohtaista ja riippuu varmaan iästäkin, aiemmat pojat ovat molemmat 15. Ala-asteella se varmaan esiintyy kiusoitteluna ja sellaisena.

Itse en seurustele, mutta nukkuisin varmaan ilman rintsikoita yöpaita päällä, koska niin nukun kotonakin. Tietenkin se riippuu siitä, mitä on tehty ennen nukkumaanmenoa :—D Eli eiköhän voi olla niin kuin kotonakin.

Quu

Ai ei vai??
Tuu mun kouluun nii saat nähdä jotain päin vastaista!!

Pojist tulee joko kauheita pellejä tai kauheen totisia tai sitte ne vaan pitää pokkansa täysin mikä on harmi

Nimetön

toi takin lainaamine voi tuntuu selkeelta mut ei se välttämättä tarkota mitään. todistetusti kaveripoikaki voi olla huomaavainen ja lainata takkiaan/huppariaan : ) mut yleisesti tollanen kohteliaisuus taitaa kyllä olla harvassa ellei poika todella välitä tytöstä..

ite nukun ilman rintsikoita kun sillee on mukavampi ; )

Nimetön

”Miten pojat osoittavat kiinnostuksensa? Vastaus: ei mitenkään”

Myönnetään, repesin mutta valitettavasti se on näin. Se johtuu siitä että ei uskalla tai muuten epäilee muiden suhtautumista.

—–

Tohon rintsikka juttuu, nii varmaa nukkusin ilman rintsikoita! Tai no riippuu mitä sitä enne o tehty et missä ne rintsikat on sitte loppuje lopuks…

Nimetön

Mulla on kaveripoika jonka oon tuntenu kohta vuoden ja hän lainas mulle huppariaan kun mulla oli kylmä ja toi etelästä koruja kun heidän perheensä kävi siellä ja auttoi mua rallipelissä kun en saanut autoa pois ojastaä olen todella onnekas :))

Nimetön

Mikseivät pojat osoita kiinnostusta?

Nimetön

Yks poika tykkää musta, ja se ainaki puhuu mulle mesessä sellasia ihania. 8) Esim. ”oot nätti” ”tykkään susta tosi paljon” ja kaikkee tommosta B)

Nimetön

Anteeks nyt vaan, Mun mielest jokasella pojalla on oma tapansa.
Mitenniin muka ei mitenkään?

Ainakin, todella monet vaa jää tölläämään ja kaikkea.
Ja varsinkin sen kaverit alkavat töllätä.. Ainakin tälleen on mulle käyny.

Vastaa aiheeseen: Miten pojat osoittavat kiinnostuksensa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top