Siirry sisältöön
1234567891011121314151617181920

Okei. Mulla on siis kavereiden ja ystävien kanssa ihan hyvä tilanne eli en yleensä joudu olemaan yksin eikä mua kiusata(enää). Viime kouluvuonna meidän luokalla oli siis yksi tyttö joka kiusasi mua ,mutta se vaihtoi onneksi koulua. Kuitenkin tuntuu , että mulla ei ole tarpeeksi ystäviä ,tai sitten ne on ystäviä joille en voi kertoa itsestäni ja tunteistani avoimesti. Mulla on vain 20. ihmisen numero puhelimella eikä mun vanhemmat anna mulle edes Whats Appia joten yhteydenpito on vaikeaa. Monella mun kaverilla taas on jonku 80. ihmisen numero puhelimella ja joka kerta kun ne edes normaalisti kävelee käytävällä niin joku ihastuu niihin. Se ahdistaa. Kukaan ei ole koskaan ihastunut minuun ,enkä nyt pakota ketään ihastumaan minuun ,mutta kun ympärillä on niin suosittuja tyyppejä joihin kaikki ihastuu ja suhun ei koskaan ihastuta niin tulee väkisinkin olo ,että en ole tarpeeksi slay ja cool. Haluaisin olla jonkun kanssa yhdessä ,mutta koska kukaan ei ihastu minuun ,en uskalla puhua kenellekkään ihastukselleni. Tiedän että saisin pakit. Ja meidän luokalla on myös sellainen slay girls- jengi johon kuulun ,mutta aina kun olen siellä niin tuntuu , että jään ulkopuoliseksi kun mulla ei ole Tik tokkia enkä meikkaa tai katso hirveästi
sarjoja. Joten miten saan 1: mun vanhemmat antamaan mulle edes Whats Apin 2: ihastuksen ,joka tykkäsi minusta 3: lisää kavereita ja eteenkin kaverin jolle voin avautua? Onko kenelläkään muulla samaa tilannetta tai vinkkejä (,koska niitä todellakin tarviin)?

Koi <3

Hei!
Vastaan ensin sun kahteen viimeseen kysymykseen, sillä niihin on oikeestaa yks yhteinen vastaus: itseluottamus. Ja tiiä, ett tota kuulee kaikkial ja kaikis nuorten lehdis ja i know se on ärsyttävää. Se on kuitenki totta. Heti ku alat ajattelee ittestäs hyvää ja luottaa ittees alkavat myös muut tekee samoin.
Käytän nyt esimerkkinä itteeni:
Mä oon pisimmän ajan ikinä ollu aik etänen. Viime kesälomal kuitenki rupesin panostaa mun mielenterveytee ja nyt kaikki on paremmi. Mull on ihastus, ihana kaveriporukka ja oon muutenki paljon avoimempi ja onnellisempi. (enkä siis itekkää meikkaa tai jaksa kattoo sarjoi ja vaik omistanki tik tokin nii se ei todellakaa oo mitenkää osallisena missään tässä)
Tärkeintä siis oikeesti tässä oot vaa sä. Älä paina ittees alaspäin, sillä se ei tuu tekee mitää hyvää. Arvosta ittees ja pidä huolta ittestäs, nii kaikki järjestyy ku ittestään.

Sit WhatsApin hankkimisest sun kannattas puhuu sun vanhemmille. Se on kuitenki turvallinen ja hyvä sovellus, jolla voisit pitää yhteyttä sun kavereihin. Kerro niille rehellisesti milt sust tuntuu sen suhteen.

Toivottavasti kaikki järjestyy sulle <3

A [Osa nimimerkistä poistettu]

Moi! Tosi harmi että sulla ei ole paljoa kavereita. Tässä sulle vinkkejä
•mee uusiin harrastuksiin, siellä saa helposti kavereita, jos asut riksussa tai sen lähellä, mee koklaa riihimäen voimistelu ja liikunta seuraan! Siellä on tosi kivoja tyyppejä ja valkkuja!
•Oo itsevarma, älä kato maahan kun kävelet, ja viittaa tunneilla ja oo ystävällinen kaikille. Näin susta saa hyvän maineen
•Joissain tapauksissa ulkonäöllä on valitettavasti väliä, joten harjaa aamuisin hiukset, käytä dödöä ja ole tietty oma itsesi!
•Muista että yks tärkee kaveri, korvaa monta sellasta ei niin läheistä kaveria.
•Jos oot välitunnilla, ja huomaat jonkun yksinäisen, mee vaan rohkeesti sen luo, ja alota ihan iisillä kysymyksellä esim. Millä luokalla oot, tms.
•Jos et tunne sun rinnakkalais luokkalaisia, mee ihan rohkeestl niiden luo, ja kysy vaikka että ootteko nähny jotain sun luokkalaista, noin saat helpon kysymyksen, vastauksella.

Tyttö 011

Mulla on vaan joku 5 läheistä ja kaikken kaa en ees juttele joka päivä tai viestittele sit mulla on pari 3 joitten kaa silleen randomisti juttele tai laitan viestiä. Mutta ne on silleen luotettavia…..ehkä?!

Vastaa aiheeseen: Miten saada kavereita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top