Siirry sisältöön
14v tyttö 🧡🌻

Siis mulla ei ole yhtään kavereita koulussa ja oon vaan kaikki välkät yksin. Oon liian ujo enkä uskalla mennä juttelee joilleki tuntemattomille tai puolitutuille. Mulla on pari tyyppii siellä koulussa joiden kaa vaihan pari sanaa mutten kehtaa millään mennä niien luo kun ne on suurissa kaveriporukoissa joihin en uskalla mennä. Mun luokalla on joku yhdeksän muuta tyttöä mutta ne kaikki kohtelee mua kuin ilmaa niin ne ei ainakaan ole vaihtoehtona. Oon nyt kasilla ja mua pelottaa et joudun olee koko yläasteen yksin… Mut siis onko mitään vinkkei miten uskaltaisin mennä joidenkin luo juttelemaan tai jotain muita tapoja saada kavereita koulussa?

14v poika

Nosiis jos mulle tulis ihan randomi puhuu ja kysyisin et miks hän tuli puhuu ja hän kertois et hällä ei oo kavereit nii sit yrittäisin tulla sen kaveriks. Alakoulussa menin aina yksinäisiltä luokkalaisilta kysyy et miten menee ja haluuks leikkii meiän (minö ja mun kavereit) kanssa. Usein he sano ei, vaik tulin kysyy ihan tosissani.

15v poika

Mul oli itel aikalail samanlaine tilanne 7luokal ja tiiän et toi on vaikee tilanne. Mä ite tulin vähä rohkeemmaks 8 luokal ja sain kavereit. Nyt oon ysil ja menee kaveriasiat iha ok:sti. Mut sun tapaukses jos oot ujo etkä uskalla oikee jutella muille ku niille kahelle, nii koita vaikka niitten kaa jutella enemmä nii sit ehkä voit paremmi tutustuu niien kavereihi🙂 ja kurja ku teiä luokan tytöt kohtelee sua noin :( mut tsemppii vaan sulle!🤗

moii! kandee vaan rohkeesti mennä juttelee jollekkin. varmaan joitain rinnakkaudluokalta jos sun luokkalaiset kohtelee sua noin. kehulla on hyvä alottaa vaik et “halusin tulla sanoo et sun reppu on hieno” ! siit on sit helppo alkaa juttelee koulusta ja voit vaik kysyy et lähteejs se sunkaa viikonloppuna johonkin!

moiccu

Siis meijän koulussa ja luokalla on myös joitain tälläsiä ihmisiin ja mä oikeestaan aina haluisin olla niitte kaveri mutta en tiiä miten. Kannattais ehkä esim snäpätä niille ja vaikka jos teillä on ryhmätöitä mennä niitte kaa. Ja jos ne sun tutut on mukavia sulle ja sillee voit ehkä alkaa menee niitte kaa syömää tai jutella enemmän tunneilla ja sillee pikkuhiljaa. Mä tiiän et se ei oo helppoo, koska mulla on ollu vähä vaikeeta saada kavereita harrastuksista ku oon aika akwardii ihminen.

M

Oisko siel välkällä jotain toista joka on yksin ni menisit sen kaa juttelee nii ei tarvii mennä isompaan porukkaan

Vastaa aiheeseen: Miten saada kavereita, oon yksinäinen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top