Siirry sisältöön
12 poika

Juu eli otsikko kertookin asian. Miten saada tyttö kiinostumaan. Vastauksii. Kiitti jo etu käteen.

Tyttö 12 v.

No riippuu vähän ootko hyvännäköinen. Jos oot tyttöjen mielestä outo ja/tai tyhmä niin ei oo hirveesti mahdollisuuksia.
No, kannattaa liikkua ns. hyvässä porukassa. Jos tyttöjä on lähellä niin kannattaa olla mukana jutussa ja nauraa. mun mielestä sellaset hauskat tai kovat pojat on kivoimpia. Tai sellaset jotka huomioi. Mut, aloita vaan siitä että juttelet ihan tavallisista asioista tai sanot moi.

minä

Minusta sinun pitää vaan olla kiltti ja kohtelias ja näyttää että välität hänestä. Ei minunkaan poikaystäväni heti ollut minusta kiinnostunut mutta sitten kun kerroin hänelle niin niinä viikoina sen jälkeen nun olin kertonut hän alkoi tykkäämään minusta ja nyt olemme yhdessä.

Kiki

Jotkut tytöt tykkäävät kovista pojista kun taas jotkut muut tykkäävät vähän erilaisista.Jotkut kattovat toisen tyylin mukaan esim.Kovat mimmit kattelevat ehkä mieluuten kovia jätkiä.

Kannattaa näin aluksi hymyillä,katsoa silmiin ja sanoa vaikka pari sanaa.Voit yrittää kulkea samoissa porukoissa.Ole kohtelias ja huomaavainen niin silläkin pärjää aluksi.Auta vaikka tyttöä(josta pidät) matematiikassa.

Minun tavallani:
Laita viikoittain viestejä hänen reppuun/pulpettiin.Ja katso vastaako hän.Itse olen menyt viellä nimetön-tyylillä.
:)

Hensu

Flirttaile niille ;)) Kyl tytöt tykkää!

Nimetön

Käyttäydyt kohteliaasti ja kivasti, ainakin tätä ihastuksen kohdetta kohtaan, liikut sellasissa hyvissä porukoissa, juttelet tälle tytölle välillä, pyrit osoittamaan kiinnostumisesi jollain tapaa.

Pojun pari vinkkiä

Itelläni ainakin toimii: 1)ole kohtelias ja auta aina kun on mahdollista. 2) ole hauska 3) älä kehu itseäsi liikaa 4) Anna hänellekin välissä omaa aikaa. NÄIDEN pitäisi toimia ja ainiin 5) Ole oma itsesi

tyttö 13 wee

Ole sosiaalinen, eli juttele ja OLE RENTO ja älä esitä mitään mitä et oikeesti ole! (;

annikuudi

Tyttönä arvostan poikia jotka huomaa meiät sellasena ku ollaan. Tunteitten huomioimine aknaki musta on tärkee ominaisuus. Ulkonäköä en mä ainakaan katso pahemmin vaan yritännähdä sen uhmisen ja luonteen pojassa ja siks kannattaa panostaa ettei esitä mitään muuta mitä on. Oo aito ja välitä aidosti. Tsemppii tyttöjen kanssa ! Muista että me tytöt ollaan välillä tosi hankalia äläkä luovuta !

Vastaa aiheeseen: Miten saada tytöt kiinostumaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top