Siirry sisältöön

Miten saada tyypit lopettamaan mun vanhan nimen käyttö?

Arvedávgi

Mä oon siis vaihtanut nimeni. En vielä virallisesti, mutta ns. sosiaalinen nimenvaihdos on alkanut. Sovitaan vaikka näin alkuun, että mun vanha nimi (deadname) on Ella ja nykyinen nimi on Havu (näin ei siis tosielämässä ole).

Mä oon kertonut lähimmille kavereille ja suurimmalle osalle perheestä, että oon nykyään Havu ja haluan tulla kutsutuksi kyseisellä nimellä tästä eteenpäin. Kuitenkin vaan yks tyyppi on omaksunut tän höskän. Mun perhe on ok sen kaa, että mä en oo tyttö ja että mulla on uus nimi, mutta ongelmana on, että niillä on onneton nimimuisti. Ne käyttää uutta nimeä aina, kun muistaa, mut se on aika harvoin. Niistä kavereista, joille oon kertonut, suurin osa on queer, joten vois luulla, että ne tekis parhaansa muistaakseen, etten oo enää Ella. Kuitenkin tuntuu, että osa ei edes yritä. Yksikin käveli ohitseni muutama päivä sitten ja toisteli ”Moi Ella, moi Ella, moi Ella, moi Ella…” Yritin aluksi olla huomioimatta ja toivoin, että se muistaisi, mutta homma jatkui niin kauan, kunnes sanoi hiljaisella äänellä ”moi…” Mun paras ystävä (se siis, joka käyttää musta aina mun nykyistä nimeä) puuttui asiaan ja sanoi vähän vihaseen sävyyn ”Se on Havu”. Ei tää toinen tainnut kuulla, mutta arvostan silti elettä. Tää mun paras kaveri yleensä hoitaa nää korjaukset, koska ite oon vähän stressaantunut koko hommasta enkä uskalla sanoa sanaakaan.

Mutta siis, kiitti, jos jaksoit lukea koko viestin. Ja kysymys kuuluu: miten saisin tän loppumaan? Miten saisin ihmiset muistamaan? Miten korjaan tyyppejä kuulostamatta typerältä?

Arvedávgi

Voisiko joku vastata? Ois ihanaa, jos sais edes muutaman vinkin.

Saarni🌿

Ite ehk tossa tilanteessa olisin vaa huomioimatta jos mua kutsuttas vääräl nimel, ja oottasin et ne muistaa oikeen nimen

Mä vaa kauhul ootan sitä ku mä tuun kaapista ulos muunsukupuolisena ja pyydän et mua kutsutaan eri nimellä:’)

Toivon että olin avuksi☺️

Ihanaa että sulla on tommonen ystävä joka korjaa että ”se on Havu” mutta kannattaa aina kun ne sanoo Ella sanoa että esimerkiksi ”mun nimi on Havu” että korjaat aina niin kyllä niitten pitäis alkaa muistaa sun nimi muutamassa kuukaudessa.

Vastaa aiheeseen: Miten saada tyypit lopettamaan mun vanhan nimen käyttö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top