Siirry sisältöön
siivekästä

En ees muista millon oon siivonnut mun huoneen kunnolla. No ehkä kuukausi sitten?? Vähän yli?? En oo varma. En tiiä niinku En vaan jaksa ikinä siivota miten San motivaatiota? Ja ei auta et laittaisin jotai tosi kivaa musiikkia ja ajattelisin sitä kuinka puhdas huone tulee siivouksen jälkeen

Neito

Sama mulla.

Dreamer✨️🧿💋

Kuuntele äänikirjaa tai hanki sun huoneeseen sisustusbuttuja niin sun tekee mieli pitää se siistinä!

1234💅❤️

Sama homma!
Oon varmaan maailman sotkuisin ihminen…
Mutta siis itteä joskus motivoi musiikin tai äänikirja kuunteleminen muuten en osaa auttaa.

kepaaaaa

Ite oon ettiny pinterestistä motii. Sielt oon saanu paljon esim kaikkiin tyyli ja sisustus vinkkejä yms ja siitä vaan jotenki tulee motii kun löytää sellasen oman tyylin, ja sit ku löytää niit sisustusvinkkejä alkaa sisustaa huonetta ,nii siinä samalla tulee siivottua(toimi omalla kohdalla en tiiä muista)

[Nimimerkki muutettu]

Ekana laita puhelin toiseen huoneeseen. Alota et avaat ikkunat ja keräät eka kaikki liilat tavarat, sit vihreet, sit roskat, sit mustat, valkoset jne

SMART@SS

Kyllä äidin uhkailu viimeistään saa jokaisen siivoamaan huoneensa
|Bye babes|

Yksisarviskissa

Täs on tämmönen mitä me ainaki ollaan koton käytetty! Ollaan siis tehty niin, että kun on esim siivonnu kaikki roskat saa ottaa 1-2 karkkia omaan kippoon. Sit ku oot esim nostanu jutut lattialta saa taas..jne. Tää on tosi hauska tapa ja kiva jos ei tykkää karkist tai ei haluu syytä voi sen korvaa vaik pähkinöil, popparil, suklaal, kuivatuil hedelmil, jne..

Vaihtoehto 2:
Pyytää sun sukulaisilta/vanhemmilta jotain esim et jos siivoat huoneen nii voinko saada 2e sit sama sun muillle sukulaisille ja jos sul on oma tili nii sen voi suoraan laittaa sinne. Et sit sul onki jo joku 10e nii sit sä voit päättää mitä haluut tehdä sil et vaik ostat jotain naposteltavaa ja sit katot leffaa, tai joku museo/näyttely?

Vastaa aiheeseen: Miten saan motivaatiota siivota

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top