Siirry sisältöön
13v tyttö

Mun luokalla on yks söpö poika joka harrastaa lätkää ja valokuvausta. Oon kiinnostunu siitä mut en tiiä et mitä kannattais tehä. Meillä on suht samat kiinnostuksenkohteet ja on kaveritki sanonu että oltais söpö pari. Harrastan ite valokuvausta ja luistelua. Olisko teillä vinkkejä et mitä kannattais tehä?

K tytsy

Ookko jutellu sen kans? Kannattaa jutella sille ja tutustuu siihe vaik snäpis. Sit vaikka kysyy sitä sun kans valokuvailemaan joku päivä. Kannattaa vaan olla rohkee ja esittää kiinnostus.

entinen sama ongelma…

Mullakin oli toi sama ongelma 8-luokalla. Mä en nyt jaksa alkaa selittelemään tarkemmin,mutta se juttu alkoi siitä että minä tein aloitteen. Lähetin siis kyseiselle henkilölle viestin moi. Sen jälkeen me alettiin vain jutteleen netin kautta vaikka oltiinkin samalla luokalla. Nyt aatellen se kyl kuulostaa aika oudolta mutta silti. Tällä hetkellä me seurustellaan ja puhutaan ihan kasvottainkin:)))) Ha ha oonpas hauska……
Palaan kuitenkin vielä siihen että alunperin minä lähetin sen viestin koska musta tuntu että se pitäis musta. eniten sain siitä rohkeutta, että entäs jos se olisikin se oikea niin mitä kävisi jos en lähettäisi sitä viestiä. Toivon että tää voisi auttaa jotenkin.

Vinkvink

Moi! Äddäät sen vaik snäpis ja alat juttelee teijän harrastuksist. Sit ku ootte puhunu siit valokuvauksesta niin voisit kysyy, että menisitte yhes valokuvaamaan. Tsemppiä!

11v tyttö

En itekkään oo kauheen hyvä näissä asioissa mutta tutustu siihen paremmin eli puhu sille jne silleen että loppujenlopuks uskallat kertoo tunteistasi.

Nimetön

Jos oot jutellu nii pyydä numeroa ja jos on niin parempi soita kysy kesällä että mentäiskö vaikka jäätelölle joku päivä ja siellä tunnusta tunteet ja jos haluat hänet heti niin tunnusta hänelle heti

[osa nimimerkistä poistettu] arppa

Oon 13 ja Mullakin on ihastus mut se ei tykkää musta ja ite alotin juttelee sil snäpis ja tutustuin siihen pikku hiljaa mut joo tarttisin nyt gf joten….

Erica, verkk@ri

Hei!

Haluan antaa vinkin sulle.
Aloita jutteleminen hänen kanssaan vaikka ihan vain snapchatin puolella.
Tutustu siihen vaikka eka ja kerro just sun harrastuksista ja mielenkiinnon kohteista.

Sitte ku ootte jutellu ja tutustunu tarpeeks hyvin voit vaikka ihan rohkeesti sanoa että oot kiinnostunu siitä.

Apua

Apua Hei voiko joku auttaa harrastan jalkapalloa ja mun ikäisissä pojissa pelaa yks tosi söpö poika oon kiinnostunu siitä mutta se on mun joukkue kaverin entinen… Mitä teen??

Vastaa aiheeseen: Miten saan pojan tykkäämään musta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top