Siirry sisältöön
Anssi

Miten saan tytön huomioon

hämmentynyt

Ensinnäkin riippuu siitä että millanen itte oot… must jotenki tuntuu et tää tyttö ei oikee oo kiinnostunu susta mut tietty voit vaikka saada sen huomioimaan sut jos vaikka juttelisit sille iha kasvotusten ja kehuisit vaikka kauneutta tai luonnetta(sitte kun ootte hetken aikaa jo jutellu, muuten se on outoa) Ja jos keskusteluu tai kiinnostusta ei synny nii sitten en oikee osaa sanoo mitä kannattaa tehdä. Mut aina kannattaa jutella ;;)

RB

Minu huomion herättäs sellane poika joka olis kohtelias ja jolla olis samanlainen sarkastinen huumorintaju kuin mul. Ja pitkät hiukset. Sellane joka kuuntelis samaa musiikkia kuin mää, eli gunnareit jne. Pitkät pörröiset ”slashmaiset” hiukset ja sellaista… Ja joka ei olis hirveen lähestymiskammoinen. Romanttinen saa olla ihan mielellään mut mä en ite syty mistään lahjoista ja muustakaan rahankäytöstä. Pojan ei tartte ostaa mitään, sillä toivon mukaan se antaa sitäkin enemmän;)

lukiolainen

Tytön huomion saa kun tulee juttelemaan, vitsailee, ja esim. tarjoaa apua jossain vaikeassa asiassa esim. koulutehtävässä. Kohtelias kannattaa aina olla, esim. on tosi mukavaa jos kehut ihastustasi ja sanot jotain positiivista, vaikka vaatteista tai hiuksista. Mutta muista, että olet oma itsesi! Niin tyttö voi ihastua oikeaan Sinuun, ja sinun ei tarvitse esittää mitään. :)

Stinnaa 16

Joo ja sit on silleen helpompaa, jos menee juttelee tytölle/pojalle vaik Facebookissa tai silleen ja kysyy/puhuu ekaks jotain ihan random juttui tai jotain vaa. : D

Vastaa aiheeseen: miten saan tytön huomioon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top