Siirry sisältöön
Hulluko?

Olen 14v en tiedä miten saan tyttöystävän.Kyllä lesbo.Asun
pienessä kaupungissa ja erilaisuus on hirveä synti.

Onko kellään vinkkejä kaapista ulos tulemiseen. Olen kyllä kertonut äidilleni.

lesbo 20v.

Hei!

Itse tapasin oman tyttöystäväni Savonlinnan taidelukiossa. Ollaan seurusteltu nyt 2,5 vuotta. Jos asut jossain päin eteläistä Suomea, voin suositella peruskolun loputtua hakemaan sinne. Siellä erillaisuus ei todellakaan ole synti. Koulun oppilaista suuri prosenttiosuus kuuluu lgbt porukoihin ja siellä saa avoimesti olla oma itsensä. Jos siis lukio opinnot vähänkään kiinnostaa, kannatta harkita. Itsekkin muutin sinne pieneltä paikkakunnalta. Taiteellinen ei tarvitse entuudestaan olla. Kiinnostus joko musiikkia tai kuvataidetta kohtaan riittää :) ps. Suomi 24 on oma palsta lesboille. Sieltä voi löytää myös saman henkistä juttukaveria, vaikkakin siellä pyörii vähän erikoisia persooniakin.

Mayuw

Mulla oli sama ogelma pari kuukautta sitte. Mua pelotti kertoo mun suntautumisesta kavereille. Mut sitte otin itteeni niskasta kiinni ja lähetin yhdelle parhaista kavereistani viestin, missä kerroin ihastuksestani. Se oli sillee ”ok ei siinä mitää” ja siit sain rohkeutta kertoo muillekkin. :)

bityty

Vähän vaikea kyllä samaistuu, kun itse olen aina ollut ns. sinut seksuaalisuuteni kanssa, ja asun pääkaupunkiseudulla. Mutta olen varma että kyllä säkin aikoinaan sen varmuuden löydät, kun itseluottamus kasvaa:)
Ja erilaisuus on vaan rikkautta olisihan se vähä tylsää jos kaikki oltaisi kuin samasta muotista :D
Mutta voit vaikka aloittaa kertomalla ensin tärkeimmille ystäville, ja sitten kun tuntuu hyvältä niin muille kavereille yms.
Mutta voimia! :)
Olet upea just tuollaisena kun olet ;)

mä vaan

Se vaatii sinulta päättäväisyyttä se on helppoa kun uskoo itseensä.

Vastaa aiheeseen: Miten saan tyttöystävän…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top