Siirry sisältöön
Yksinäinen tyttö elluzki

Oon siis 12v tyttö ja mul ei oo kavereita. Voisko joku kertoo jotain vinkkei et miten sais??? On yleensä aika yksinäinen olo.. mut en vaa tiiä miten lähestyis muit.😕

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Yksinäinen tyttö elluzki

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,

MLL Nuortennetin ylläpito

Cavalier❤️‍🩹🐶

Ole oma itsesi, niin saat omanlaisiasi kavereita! <3
Voit vaikka laittaa viestii tai snäppii jos on jonkun numero. Tai sitten vaan mennä juttelemaan tai kysymään jostain läksyjä ja siitä se lähtee :)
Tsemppiä ❤️

gold rose

koulussa koitat vaa mennä muiden kaa, helpompi voi olla lähestyy jotai toista yksinäistä tai jotai pienempää porukkaa. sit somen kautta

Kissa

Mullaki on välillä vähän yksinäinen olo vaikka mulla on on kyl joitain kavereita. Ei vaan tunnu siltä, että ne ihan ymmärtäis mua. Ps oon kans 12v tyttö!

Vastaa aiheeseen: Miten sais kavereita???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top