Siirry sisältöön
Epävarma poika

Olen jutellu monille muijille, mutta ketään niistä ei ole kiinnostunut minusta. Oon ollu aina oma itseni silloin kun olen keskustellu muijalle. Mutta musta tuntuu siltä, että joko mulla on vain huono onni muijien kanssa, tai sitten en ole tarpeeksi vaikuttava. Miten saisin muijan vaikuttumaan musta? Pitääkö minun olla enemmän sosiaalinen vai kenties antaa muijalle omaa rauhaa?
Miten te olette keskustellut muijalle ja miten olette saannut suhteen aikaseks?

Bruh

Jos sul ei oo ees mopoo no ei tuu kestää.

Joku vaa

Moi. Itse olen tyttö joten voin sanoa näin omalta kannalta. Tytöt kiinnostuu usein pojista,jotka eivät liikaa tyrkytä itseään. Jos vaikka laitat jollekkin tytölle viestiä/snäppiä ja yrität välillä jutella jotain hänen kanssaan,hän voi lämmetä. Tytöille usein luonne on tärkein,ja tytöt haluavat usein saman luonteisen poikaystävän mitä itse on. Ole vain oma itsesi,niin kyllä joku sinusta kiinnostuu!

MoiMoiMiu

Saat tytön silleen ettet kutsu sitä muijaksi.

Hei

Itte oon muijja ja voin sanoo et älä ees yritö kuulostat kasperilta

🤗

Hei ! 🤗

Ole oma itsesi. Ja älä stressaa, sulla on vielä paljon aikaa löytää juuri sulle sopiva tyttöystävä. Ei kannata väkisin yrittää ihastua johonkuhun. Joissain on just sulle tarkoitettu tyttö, joka elää omaa elämäänsä niin kuin sä, ja jonain päivänä te tapaatte. Ja se, jonka sä ensin löydät, ei välttämättä ole just se oikea. Mutta se just sulle oikea kyllä tulee. Luota siihen.

Kohta 13v.

Kävi itelle sillee et puhuin pikkuhiljaa ihelle tytölle ja se alko pitää musta. Tällä hetkellä säätöö😜

Oon 11. Tyttö

Mulla on ollu joskus tosi kosteet valkovuotoo ja se on kellertävää onko se normaalia?

Tyär

Tosi moni tytöistä pitää ”muijaa” loukkaavana, joten jos ensin jättäisit sen pois, niin joku saattais kiinnostuakin.

Pastellipallero :3

Heips! Itellä on sama ongelma mut, vaan päin vastoin. kukaan poika ei oo oikeestaa ikinä jutellu mulle, en oo ikinä uskaltanu jutella pojille koska tiiän et kuitenki mokaan tai sillee u got the point. en tiiä miks pelkään sitä ja en osaa sillon olla oma itteni. Mutta siiiis..

tytöt luultavasti tykkää siitä ku oot oma ittesi rohkeesti. Jos osotat kiinnostusta sitä kohtaan ja et tyrkytä itteäs ni sitte kyl pitäs tykätä susta. onnea sulle! 🌸💕

kohta 13v tyttö

Kannattaa jättää sana ”muija” kokonaan pois. Itse en ainakaan voisi edes kuvitella olevani jonku ihmisen kanssa, joka käyttää sanaa muija. Koen sanan loukkaavaksi ja alentavaksi. Voit ihan vaan puhua tytöistä ja tyttöystävistä, tai jos se kuulostaa oudolta niin girl, girlfriend tai gf.

Vastaa aiheeseen: Miten saisin muijan vaikuttumaan minusta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top