Siirry sisältöön

Miten saisin pesää tyttöystävältä? Vinkkejä?

Poika 14v

Joo eli laittakaa vaa jotain miten vois houkutella(tietenkää en voi pakottaa)tyttöystävä sänkyyn. En oo viel kysyny mut meinaan niinku sillai, et ku jos kysyn suoraan ni hän saattaa kieltäytyä, mut sit jos ”kierrän” ni et se onnistus 100% varmasti. Jos teil on kokemuksia ni antakaa ihmees vinkkejä miten te saitte. (suurimmaks osaks pojille, kyl ehk tytötki jos on joku hyvä idea)🙂

p13

puhu senkaa asiasta mitä haluisit

Pilkku

(15 [osa viestistä poistettu – emme julkaise paikkakuntatietoja] tyttö, joka itse ei ole mitään tehnyt toisen osapuolen kanssa) Itse suosittelisin, että jos ne tärkeämmät aiheeseen liittyvät keskustelut on käyty, niin varmaan olet jo jotain tippejä häntä kiihottavista asioista saanut. (Anteeksi modet, itse en paremmin osaa sanoittaa) Jos jotain tiedät, niin sen mukaan sitten.
Tässä kun en yhtään tiedä tyttöystäväsi luonteesta mitään, niin on hieman vaikeaa antaa tarkkaa neuvoa siihen mitä pitäisi esim. juuri välttää. Jos hän empii, niin on ihan hyvä tyytyä esim. pelkkään esileikkiin ja jättää myöhemmälle sitten ne muut jutut. Siinä saa huomata mistä kummatkin tykkää ja mistä sitten sitä aloittaakin. Ota myös huomioon, jos hän on ensikertalainen, että häntä voi hieman hermostuttaa idea siitä että asiaan liittyisi kipuja. Asiaan voi palata vaikka n. kahden viikon sisään. Siinä tulee mukavasti hänelle hieman ajattelu aikaa ja pystyy varmistumaan siitä että hän todellakin haluaa yhdyntää.
Toki myös jos tulee hetki siihen, että tuntuisi siltä että jotain tapahtuisi, niin kannattaa vaan mennä. Puhuminen kuitenki se ihan ensimmäinen juttu mitä teet!
Joltain kaveriltakin kannattaa kysäistä neuvoa jos pystyy. Pahoittelut erittin huonosta neuvosta, toivottavasti kaikki menee hyvin!

Vastaa aiheeseen: Miten saisin pesää tyttöystävältä? Vinkkejä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top