Siirry sisältöön
Espoolainen

Oon 15 vuotias poika jolla alkanut murrosikä. Meidän luokalla kaksi todella hyvän näköistä tyttöä johon oon ihastunut. Miten voisin saada tytön huomion. Oon aika ujo joten suoraan puhuminen on mulle aika vaikeaa. Auttakaa

15v poika

Kiva että sulla on ihastuksia mul on jo tyttöystävä vakavemmassa suhteessa. sit siihen sun pitäs valita jompikumpi ja esim laittaa wapis viestii

muikkeli 15

Mee juttelee tytölle vaikka sc tai wa, mut paljo parempi ois iha ftf!

15 v tyttö

Moikka! Jos todella olet kiinnostunut heistä niin rohkeasti vain mene heille juttelemaan. Jos pokkaa ei ole koulussa niin ota somessa yhteyttä. Yleensä tytöt tykkää kun poika on vain oma itsensä eikä ala esittämään. Jos jotenkin haluat huomion herättää niin kehu kumpaakin aluksi silleen pienesti ja katso miten he reagoivat ja tutustu molempiin ja valitse sen perusteella sitten toinen. Tai jos he eivät tutustumisen jälkeen vaikuta kiinnostavilta niin ei hätää. Olet nuori kuten minäkin ja löydät kyllä vielä jonkun ihanan ihmisen itsellesi. Itse olen vakavassa etäsuhteessa yhden ihanan pojan kanssa ja löysin hänet somesta. Suhdetta ei tosin olisi tullut ilman ystävien apua eli voit pyytää heitäkin avuksesi. Onnea matkaan :)

Kaupunkilaismimmi

Moikka! Parhaiten saat tytön huomion kunhan meet rohkeasti niille juttelemaan, vaikka ensin ihan somessa :) Voit kehua pikkaisen molempia ja katsoa miten he reagoivat ja valitset sitten toisen. Muista olla vain oma itsesi. Tytöt tykkää usein kun pojat ovat omia itsejään eivätkä esitä jtn toista. Jos haluat voit antaa myös pienen lahjan. Esim. Suklaata. Itse olen jo suhteessa juuri näiden syiden ja muutaman muunkin asian ansiosta. Good luck :)

Yläastetyttö

Kannattaa ensin valita toinen joka on sit varma valinta, ja laittaa esim viestii tai sit mennä koulus suoraa puhuu!:)

yolo 12.v tyttö

Kannattaa mennä vaa rohkeesti puhuu tai tykkäillä vaikka sen instagram kuvista. Kannattaa myös olla oma ittensä, koska esittämisen huomaa.

Vastaa aiheeseen: Miten saisin tytön huomion??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top